- 29 Temmuz 2018
- 2
- 0
- 6
- 34
- Konu Sahibi Svglgnlk51
9 aydir evliyim ve 28 haftalik hamileyim. Evliligimn ucuncu ayinda esimle cok agir bir tartisma yasadik ve ayrildik ben o ara hamileymisim ama kimse beni arayip sormadi esim disinda. Ailesi benim hicbir sikintmda yanmda olmadi. Sonra esim duzelcek her sey diyip sans istedi gercekten de cok ustume dustu ilgilendi gorucu usulu evlenmistik dort ay icinde tanisip evlendik. Demekki ilk baslarda sevmemis ki sonralarda cok hissettim sevdigimi ama ailesi bitirdi beni.cok agir bi hamilelik geciriyorum ve hep huzursuzluk sokuyolar yuvama. Esimle iyi oldukca daha da kudurdular
. Ben artk kriz gecirip ciktm evden eaim de cok kotu ben de ama hala ailesije laf soyletmiyor. Beni de hatali buluyor. Yoruldum cok. Hamileligm zehir zikkim oldu. Bosanmak.istiyorum ama.korkuyorm
. Atlatabilir miym cocugum cok mu etkilenir bilmiuorum . Gercekten konusabilcegm kmse yok akla.ihtiyacm var.
. Ben artk kriz gecirip ciktm evden eaim de cok kotu ben de ama hala ailesije laf soyletmiyor. Beni de hatali buluyor. Yoruldum cok. Hamileligm zehir zikkim oldu. Bosanmak.istiyorum ama.korkuyorm
. Atlatabilir miym cocugum cok mu etkilenir bilmiuorum . Gercekten konusabilcegm kmse yok akla.ihtiyacm var.