Kızlar yine ben. Geçen hafta 4/5 damla kan geldi hemen acile koştuk. Doktor rahimde kan gördü. Düşük riski olabilir dedi progestan verdi kullanıyorum. 1 hafta sonra (yani Salı günü) kendi doktoruma gittim. Çok şükür bebeği gördük kalp atışı duyduk doktorum her şey yolunda kanama durmuş yok dedi ama bugün tekrar 4/5 damla kan geldi. Tekrar doktora gitmeli miyim? Sorun var mıdır? Çok endişelendim. Bu durumları yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren oldu mu? Bu arada 6+4teyim.

Son düzenleme: 

siz acaba kahverengi lekelenme yaşamış miydiniz.. bende yeni gebeligimi öğrendim henüz kese görmedik  bhcg artışı takip ediyoruz ama kahverengi lekelenmelerim oldu.. doktorum hemen progestan verdi onu kullanıyorum şimdilik durdu.. Sizde olduysa Progestan kullandınız mı acaba
 siz acaba kahverengi lekelenme yaşamış miydiniz.. bende yeni gebeligimi öğrendim henüz kese görmedik  bhcg artışı takip ediyoruz ama kahverengi lekelenmelerim oldu.. doktorum hemen progestan verdi onu kullanıyorum şimdilik durdu.. Sizde olduysa Progestan kullandınız mı acaba 

1 2 gün toplasan 4 5 damla gelmişti ama onlar daha gelmeden öğrendiğim gün doktorum başlamıştı zaten o kadar yorgunluk vs hiç dikkat etmemiştim çünkü.
 1 2 gün toplasan 4 5 damla gelmişti ama onlar daha gelmeden öğrendiğim gün doktorum başlamıştı zaten o kadar yorgunluk vs hiç dikkat etmemiştim çünkü. 

ben size kahverengi lekelenmelerinizle ilgili bisey sormak istiyorum ama. Benim de ayın 3ü regl günümdü ama olmadim. Ayin 2sinden beri lekelenmem basladi ayıptır söylemesi basta hafif pembe gibi cok az, bugünde dahil kahverengi sekilde geliyor. Ic camasirimda cok az günlük pede gececek sekilde oluyor onun dışında wcde peceteye sildigimde görüyorum. Aşılama tedavisi gördüm bu 3.denemem icimde bir umut var ama henüz dr a gitmedim. Sizin bahsettiginiz gibi benim lekelenmelerim de, acaba benimde tutmus olabilir mi ? Bide sizin tam olarak nasil lekelenmeniz ne kadarlik hamilesiniz ? Ve doktorunuzun yorumu ne oldu muayene olduysaniz.
 ben size kahverengi lekelenmelerinizle ilgili bisey sormak istiyorum ama. Benim de ayın 3ü regl günümdü ama olmadim. Ayin 2sinden beri lekelenmem basladi ayıptır söylemesi basta hafif pembe gibi cok az, bugünde dahil kahverengi sekilde geliyor. Ic camasirimda cok az günlük pede gececek sekilde oluyor onun dışında wcde peceteye sildigimde görüyorum. Aşılama tedavisi gördüm bu 3.denemem icimde bir umut var ama henüz dr a gitmedim. Sizin bahsettiginiz gibi benim lekelenmelerim de, acaba benimde tutmus olabilir mi ? Bide sizin tam olarak nasil lekelenmeniz ne kadarlik hamilesiniz ? Ve doktorunuzun yorumu ne oldu muayene olduysaniz. tedavilerle ugrasip pozitif haber alinca sonra olumsuz biseyler oldugunda hemen en kötüsü gelir akla tahmin edebiliyorum. Açıklayıcı yanıtın icin teşekkür ederim. Bence hic endiselenme normal regl olan bile oluyor gebe olmasina ragmen. O yüzden hic stres yapma sakin ol sürecine güven elinden geleni yapmissin zaten, bebis de tutunmus onun sımsıkı tutunmasi lazım ondan lekelenmelerin olmustur
 tedavilerle ugrasip pozitif haber alinca sonra olumsuz biseyler oldugunda hemen en kötüsü gelir akla tahmin edebiliyorum. Açıklayıcı yanıtın icin teşekkür ederim. Bence hic endiselenme normal regl olan bile oluyor gebe olmasina ragmen. O yüzden hic stres yapma sakin ol sürecine güven elinden geleni yapmissin zaten, bebis de tutunmus onun sımsıkı tutunmasi lazım ondan lekelenmelerin olmustur 
 insallah benimki de öyle sağlıklı bi sekilde olumlu sonuc alırım ve ilerler.
 insallah benimki de öyle sağlıklı bi sekilde olumlu sonuc alırım ve ilerler.
 Kanamaya rağmen beta hcg değerin yüksek olması beni yatıştırıyor.. Umarım seninde güzel bir haberin lekelenmeleridir
 Kanamaya rağmen beta hcg değerin yüksek olması beni yatıştırıyor.. Umarım seninde güzel bir haberin lekelenmeleridir