• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan fitil ve iğnesinı kullanan

Evet ilk haftalarımda kırmızı kanamam olmuştu acile gitmiştim. Acilde progestan iğne yapılmıştı sonrasında da progestan fitil kullanmıştım bir süre. Hamileliğim sorunsuz devam etti şimdi doğumu bekliyoruz 😍

Benim ilk 1.20 ydi hamilelik yoktu ama kanama olduğu için bebek varsa tutunur yoksa adet olursun bıraktığın zaman demişti. 4 gün sonra baktırdığımda 69 çıkmıştı betam. 16 haftalık oldum ama hala progestan kullanıyorum 😁 keseyi ben 4 haftalıkken görmüştüm. Şu an çok şükür sağlıklı ilerliyor
Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi🐣 bende progestan kullanıyorum, 2 gündür lekelenme gibi kanamam var betam 1,20 çıktı. Kanamanız yerleşme kanaması gibi miydi? Doktor yükselmez derse progestanı kesecek ama bende sizin gibi bir kaç gün sonra bakmak istiyorum. Nasıl ilerlemeli bu süreçte her şey çok karışık

Merhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi🐣 bende progestan kullanıyorum, 2 gündür lekelenme gibi kanamam var betam 1,20 çıktı. Kanamanız yerleşme kanaması gibi miydi? Doktor yükselmez derse progestanı kesecek ama bende sizin gibi bir kaç gün sonra bakmak istiyorum. Nasıl ilerlemeli bu süreçte her şey çok karışık
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻❤️🥰 ne koyu ne açık bi kanamaydı 1 2 saat hafif geldi sonra hiç olmadı ertesi günü doktor a gitmiştim zaten duphaston vermişti. Beni bir hafta sonra çağırmıştı ama bende mesela sağ böbrek ağrısı göğüs ağrıları başlamıştı adet olacağım zaman böyle olmuyordu ben biraz şüphelendim ama dedim herhalde ilaç yapıyor. Test yaptım ergen gebelik silik çıktı. Üstüne normal kaset test yaptım o da silikti ertesi gün 61 çıktı beta yani isterseniz bekleyin ben meraklı olduğum için bekleyemedim 😂 bebek varmış tutunmuş sonra progestan a geçirmişti ama 2 hafta beta takibi yaptım kollarım ağrıyordu kan aldırmaktan bi ara yavaş yükselmişti korkutmuştu ama çok şükür iyi şu an. Doktor ne zaman kontrol için çağırdı sizi

Benim 1450 ye kadar hep sorunsuz katlayarak gitti ve dış gebelikmiş anlamadık en son kese gözükmeyince sol tüp te şekil boşluklusu kan toplama gözüktü hatta karın içine de sızmaya başlamış kanama. Doktor ameliyat ama bi ilaç deneyelim dedi aerumla mtx diye bir ilaç verdi ondan sonra kurtuldun ameliyattan köşeden döndüm betam düştü epey en son 480 di sürekli takipteyim sıfırlanana kadar

Benim 1450 ye kadar hep sorunsuz katlayarak gitti ve dış gebelikmiş anlamadık en son kese gözükmeyince sol tüp te şekil boşluklusu kan toplama gözüktü hatta karın içine de sızmaya başlamış kanama. Doktor ameliyat ama bi ilaç deneyelim dedi aerumla mtx diye bir ilaç verdi ondan sonra kurtuldun ameliyattan köşeden döndüm betam düştü epey en son 480 di sürekli takipteyim sıfırlanana kadar
Çok geçmiş olsun, üzücü ve zor bir durum olmuş. O değerleri görünce her şey normal sanmış olabilirsin, herkes sanar. en kısa zamanda en sağlıklı değerleri görmeni dilerim inşallah 🩷

Back
X