Hamilelikte bulantı için ilaç

sumeyye033

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
2
1
1
20
Merhaba ben yedi haftalık hamileyim şöyle bir sorunum var tam altıncı haftadan beridir yani baya uzun zamandır şiddetli bir mide bulantısıyla karşı karşıyayım bir de kilolu bir gebeyim kadın doğum doktorum prilmnd verdi bilinen mide bulantısı hapı çok kötü bulantım var yani akşam yatarken iki tane atıyorum gündüz iki tane atıyorum ama faydasını sağlamıyor hiçbir şey yiyemiyorum çok halsizim yedigimi de geri çıkartıyorum çok fazla bulantım var konuşurken bile zorlanıyorum doktor bunları bir kullan demişti ama Salı günü kontrolüm var ama şu an hangi ilacı kullanmalıyım hangisi daha etkili olur bende önerebileceğiniz bir ilaç

Doktorun verdiğinden şaşma tabidike burdan ilaç tavsiyesi alınmaz doktorların reçete ettiği ilaçlar bırde hamilesin bende hamileliğimin başından berı prılam kullanıyorum gece 2 tane ona ragmen arada kusmalarım oluyor ama ilaç dozunun yukseltılmesınıde istemediğim üçin kussamda idare ediyorum yanı inşallah 3. Ayından sonra biter bulantıların

Biliyorum teşekkür ederim arkadaşım ama çok şiddetli sadece öğürüyprum yediğim tam gelmiyor öylesi daha fena Salı günü kontrol var bakalım gene gidicem söylerim hap işe yaramıyor ben çok zorlanıyorum derim belki değiştirir buradaki önceki yorumlara baktım çoğu zofer mi ne öyle bi isimli bi ilaç başlamış ama geçmiş eğer olursa bence oda yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…