Canım folbiole ara verme sakın bebeklerimizin saglıgı için çok önemli omurilik kapansın diye veriliyo bu ilaç zaten az bi zamanın kalmış 12. Haftanda keser muhtemelen dr.unBende de tam tersi folik asit hapi asiri mide bulantisi yapiyor. Dr um markasini degistirdi 2 hafta once ama bu seferki daha kotu icerken kusuyorum o yuzden bikac gun ara verdim icme fikri bile tiksindiriyor. Napicam bilmiyorum
Amin Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun. Benim ilaci icmedigim zaman mide bulantim da yok.Benimde öyleydi. Su icerken bile midem bulanabiliyordu,aklıma yemek getiremiyordum.Biraz zorlayıp denemekte fayda var.ilk gunden etkisini gordum ben.benimkinin adı premesis bulantı olayı çok zor gercekten,Allah yardimcin olsun
3 gundur icmiyordum yarin tekrar devam edicem insallah bir de folik asit icerikli besinler de tuketmeye calisiyorumBu arada folik asit bebek için çok önemli ara vermişsin ama kullanmakta fayda var.
Kacinci haftada basliyor bulnti? Ben 5+3teyim ve henuz bulantim yok
Kacinci haftada basliyor bulnti? Ben 5+3teyim ve henuz bulantim yok
Ölücem bulantılan tüm günnnnnnnnn:'( yapayalnızım bir de bu memlekette. Af ALLAHım affffff. Güç kuvvet versin RABBİM :'( ♥
Inşaallah kardeşim insaallah. Doğru diyorsun. Cennet boşuna mi Anaların ayakları altında?Geçecek merak etme...İşte en başından beri öğretiliyor,annelik sabır işi...12. Haftadan sonra azalacak inşallah...
Sizin hala var mi bulantilariniz suan ?Geçecek merak etme...İşte en başından beri öğretiliyor,annelik sabır işi...12. Haftadan sonra azalacak inşallah...
Sizin hala var mi bulantilariniz suan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?