Hamilelikte bulantı

betullll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
222
114
33
30
Kızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim biraz zor geçiyor hergün sabahtan akşama kadar bulantı ve kusma yaşıyorum. Bildiğiniz bulantıya iyi gelecek bişeyler var mı? Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.

Kızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim biraz zor geçiyor hergün sabahtan akşama kadar bulantı ve kusma yaşıyorum. Bildiğiniz bulantıya iyi gelecek bişeyler var mı? Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Benim 14.Hafta halen kusma ve bulantım var. Doktoruna danış mide bulantısı için tablet verebilir inş faydasını görürsün, ben pek görmedimde😔😔

4. Ayımdayım halâ prilam atmazsam bulantı yaşıyorum . Prilam çok iyi geldi bana . Onun dışında Limon ve soğuk süt de hafifletiyordu kullanmadığım zamanlarda

Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Benim 14.Hafta halen kusma ve bulantım var. Doktoruna danış mide bulantısı için tablet verebilir inş faydasını görürsün, ben pek görmedimde😔😔
Teşekkür ederim sorcam salı günü randevum var ama baya etkiliyor beni bu durum

Teşekkür ederim sorcam salı günü randevum var ama baya etkiliyor beni bu durum
Çok iyi anlıyorum seni ama yapacak bişey yok. Kimisi hiç etkilenmiyor, kimisi çekiyor. Sonunu düşünecez ufaklığı kucağımıza alınca sanki hiç bir sıkıntı yaşamamış gibi olacağız.

doktor tavsiyesi mi peki
evet doktor tavsiyesi ile başladım , doktor kullanmanda sakınca yok gebelik için zaten bu hap dedi . Bir kaç gündür bırakmak için kendimi denedim , ama olmuyor halâ bulantı yaşıyorum.. maalesef tekrar başladım o nedenle

evet doktor tavsiyesi ile başladım , doktor kullanmanda sakınca yok gebelik için zaten bu hap dedi . Bir kaç gündür bırakmak için kendimi denedim , ama olmuyor halâ bulantı yaşıyorum.. maalesef tekrar başladım o nedenle
Bende sorayım o zaman belki banada iyi gelir teşekkür ederim canım.

Back
X