hamilelikte bulantı

ebrar_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
2
0
86
Ankara
arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim ama bulantım hiç geçmiyor.geçmesi için ne yapmalıyım önerisi olan var mı ?

canım bulantıların olması çok normal benim bulantılarım hala devam ediyo.özelliklede sabah saatlerinde ama doktoruna söylersen bulantı ilacı veriyo o biraz rahatlatıyo.hemde midendeki yanmaya faydalı

23 haftalık hamileyim daha yeni geçiyor bulantılarım..
Doktorum dramamine tablet verdi bana günde 3 defa yemeklerden yarım saat önce alıyorsun rahatlatıyor birazda olsa ama uyku hali yapabiliyor..
Soda,tuzlu çubuk,taç kraker bunları önermişti bana doktorum..
Allah yardımcın olsun a.s.

Allah yardımcın olsun canım. ınşaallah 12. 13. haftalardan sonra geçer.
Dr. bana hap vermişti. yemeklerden yarım saat önce alıyordum biraz geçiriyordu.
Bir de ben sürekli tuzlu beyaz leblebi yiyordum. O da yatıştırıyordu midemi.

canim merak etme gececektir bulantilarin ama biraz sabir...benimde cok bulantim vardi ne yemek yapabiliyor nede yiyebiliyordum....cok kotu gunler gecirdim ama Allahtan cok uzun surmedi.benimki 14-15.haftada falan kesildi.suan cok iyiyim ve istahimda gayet yerinde,,,

Bulantıların geçmesi için hiçbirşey yapamıyorsun canım maalesef. Yalnızca çekiyorsun. doktor bana bulantı hapı yazmıştı hatta bazen günde iki kere kullanıyodum ama hiç faydasını görmüyodum. Tam 6 hafta çektim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…