Hamilelikte bunları yaşayan varmı

Izmirxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
46
17
3
29
Arkadaşlar merhaba ortalama 4 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembe günü doktora gittim Beta HCG 675,4 çıktı ulturoson ile baktı doktor ama gözükmedi alttan bakalım dedi ben istemedim bu arada idrar yollarında enfeksiyon varmış onun içinde tek kullanımlık ilaç verdi. Ama şuan kasıklarım da ağrı var ara ara giriyor bazen şiddetli sonra geçiyor. Başına böyle bir şey gelen varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ara ara ağrı girmesi normal ama enfeksiyon önemli bi durum. Benim doktorum alttan batikon sıktırıyodu . Ben geçirmedim enfeksiyon ama geçiren orda tanıştığım kadınlara öyle yaptiriyodu ve hepsi düzeldi ilaç kullanmadan ama tabiki enfeksiyonun düzeyi de önemlidir . Bol su için ancak o zaman olmuyo. Ben sadece gece en az bir litre içerdim. Tabi tuvalet için sık sık uyanmış oluyorum o zaman da ama hem susuyodum hem kabızlığa iyi geliyodu hem de enfeksiyonu engelliyodu.

Ara ara ağrı girmesi normal ama enfeksiyon önemli bi durum. Benim doktorum alttan batikon sıktırıyodu . Ben geçirmedim enfeksiyon ama geçiren orda tanıştığım kadınlara öyle yaptiriyodu ve hepsi düzeldi ilaç kullanmadan ama tabiki enfeksiyonun düzeyi de önemlidir . Bol su için ancak o zaman olmuyo. Ben sadece gece en az bir litre içerdim. Tabi tuvalet için sık sık uyanmış oluyorum o zaman da ama hem susuyodum hem kabızlığa iyi geliyodu hem de enfeksiyonu engelliyodu.
Sizce değerim nasıl ulturoson da gözükmemesi normal mi peki. İnanın gün içerisinde bol bol su içmeye çalışıyorum 🙏

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Henüz 4 haftalık gebelikte bebek zaten görünmez, çünkü bebek henüz oluşmadı kese görülebilir. Vajinal muayene riskli değil bence vajinal muayeneyi reddetmeyin. Ben 12 haftaliga kadar hep vajinal muayene oldum. Bhcg 1500 üzeri iken genelde kese görülebilir. Ben 5+3 'te görmüştüm. Enfeksiyon mühim, mutlaka camasirinizin pamuklu olsun, sık değiştirin ve bol su için. Doktorunuzun önerisinden başka ilaç vs kullanmayın.

Görünmemesi normal ben 6+2 de gitmiştim o zaman görmüştüm kalp atışını da duymuştum ama doktorum baştan söyleyeyim şuan duymak için erken eğer duyamazsak ya da keseyi goremezsek üzülme demişti. Değeriniz bana normal geldi benimki de 4. Hafta 625 di.

Arkadaşlar merhaba ortalama 4 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembe günü doktora gittim Beta HCG 675,4 çıktı ulturoson ile baktı doktor ama gözükmedi alttan bakalım dedi ben istemedim bu arada idrar yollarında enfeksiyon varmış onun içinde tek kullanımlık ilaç verdi. Ama şuan kasıklarım da ağrı var ara ara giriyor bazen şiddetli sonra geçiyor. Başına böyle bir şey gelen varmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba bende geçen hafta perşembe değerim 680 iken gittim vajinal ultrason ile baktı doktorum ama göremeyebiliriz diye de uyarmış aynen dediği gibi de oldu göremedik. İki gün sonra tekrar çağırdı kese yeni oluşmaya başlamış ama vajinal gördük çok şükür 🙏🏻 yani daha çok erken dert etmeyin kendinize birkaç güne kadar görürsünüz inşallah 🤲

Hamilelikte başına bu gelmeyen var mı diye sorsaydınız daha doğru olurdu;) ben de yeni antibiyotik bitirdim defalarca da muayne oldum takmayın kafaya valla bunlar basit seyler

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Henüz 4 haftalık gebelikte bebek zaten görünmez, çünkü bebek henüz oluşmadı kese görülebilir. Vajinal muayene riskli değil bence vajinal muayeneyi reddetmeyin. Ben 12 haftaliga kadar hep vajinal muayene oldum. Bhcg 1500 üzeri iken genelde kese görülebilir. Ben 5+3 'te görmüştüm. Enfeksiyon mühim, mutlaka camasirinizin pamuklu olsun, sık değiştirin ve bol su için. Doktorunuzun önerisinden başka ilaç vs kullanmayın.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 elimden geldiğince su içiyorum kendi yaptığım meyve sularını tüketiyorum umarım en kısa zamanda geçer. İnanın hep çevreden vajinal muane olma tehlikeli olur laflarını duyduğum için korktum

Merhaba bende geçen hafta perşembe değerim 680 iken gittim vajinal ultrason ile baktı doktorum ama göremeyebiliriz diye de uyarmış aynen dediği gibi de oldu göremedik. İki gün sonra tekrar çağırdı kese yeni oluşmaya başlamış ama vajinal gördük çok şükür 🙏🏻 yani daha çok erken dert etmeyin kendinize birkaç güne kadar görürsünüz inşallah 🤲
Yaa çok sevindim adınıza hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🙏 benimde Perşembe günü bakılacak umarım görürüm 🥰

Hamilelikte başına bu gelmeyen var mı diye sorsaydınız daha doğru olurdu:KK66: ben de yeni antibiyotik bitirdim defalarca da muayne oldum takmayın kafaya valla bunlar basit seyler
Evet şimdi şimdi anlıyorum 🙈 gerçekten korkmuştum ama normal olduğunu herkesin yaşadığını öğrenince en azından için rahatladı bol bol su iciyorum umarım faydasını görürüm🙏

Bende yeni öğrendim hamile olduğumu ilk beta 466 cıktı doktor enfeksiyon var dedi monurol toz verdi 1 tane suya karıştırıp ictim 2. Beta 1001 cıktı bu enfeksiyon 1 toz ilaçla geciyor mu?

Back
X