Hamilelikte burun tıkanıklığı

elifgelenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
19
8
1
31
Merhaba herkese 😊 hamilelikte 5. Haftadayim ve burnum aşırı tıkanıyor. Ben normalde burnumdan problem yaşıyordum bu konuda. Otrivine kullanıyordum ama şimdi gebelik olunca da açıkçası biraz korkarak kullandım günde 2 defa falan. Bu süreçte aynı problemi yaşayıp otrivine damla kullananlar var mı? Veya daha iyi yararlı olan bir damla öneriniz var mı? İster istemez otrivine kullanmak gebelik sürecinde beni endişelendiriyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😊🌸

Merhaba herkese 😊 hamilelikte 5. Haftadayim ve burnum aşırı tıkanıyor. Ben normalde burnumdan problem yaşıyordum bu konuda. Otrivine kullanıyordum ama şimdi gebelik olunca da açıkçası biraz korkarak kullandım günde 2 defa falan. Bu süreçte aynı problemi yaşayıp otrivine damla kullananlar var mı? Veya daha iyi yararlı olan bir damla öneriniz var mı? İster istemez otrivine kullanmak gebelik sürecinde beni endişelendiriyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😊🌸
20 haftamdayim hala aynı sorunu yaşıyorum buhar makinesi aldım baya rahatladım

Bi çözüm buldunuz mu, doktorunuz bi ilaç tavsiye etti mi bu konuda acaba

Bi çözüm buldunuz mu, doktorunuz bi ilaç tavsiye etti mi bu konuda acaba
Sterimar deniz suyu alabilirsin eczaneden dedi o saf olduğu için daha iyi gelir dedi. Otrivine bağımlılık derecesine getiriyor çünkü. Ama onuda kullanirsan mümkün olduğunca çok az yani mesela 2 günde bir çok dayanamadığında kullan dedi

Benimde özellikle gece lavabo kalktığım zaman çok oluyor tam yatıcakken nefes alamıyorum bir hapşırık geliyor ard arda ben viks sürüyorum burun kenarlarıma öyle rahatlıyorum

O damlayı kullanmanız doğru değil diye biliyorum ben,hem gebelikte kullanımı sakıncalı hem de bağımlılık yapıyor burnun yapısını bozuyor.
Onun yerine okyanus suyu kullanabilirsiniz,burun duşu kullanabilirsiniz,burun bandı kullanabilirsiniz ki ben doğuma kadar gece gündüz kullandım dışarı çıkarken bile çıkartmıyordum,taktıktan bir saat sonra filan rahatlatıyor ben çok faydasını gördüm

Back
X