HAMİLELİKTE BURUN TIKANIKLIĞI

Suskunnnn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
8
1
1
44
hamilelikte 15. haftadayım normalde alerjik astımım var sinüzitim var alerjim var varda var .ama şuan hamile olduğum için alerji hapımı bıraktım fıs fıslarla idare ediyorum en son doktor illiadin verdi .ama o da bağımlılık yapıyor. sıkarsam açık sıkmazsam kapalı .ölücem burnum çok kötü tıkalı .benim gibi olup da çözüm bulan akadaşlar varmı? ne yapmak lazım bu işe ?

Hamile kaldık diye mi oldu .benim de iki haftadır burnum tıkalı.nefes alamıyorum geçici bir şey sanıyordum.arada burnumu yıkıyorum biraz rahatlıyorum.insallah uzun sürmez

Hamile kaldık diye mi oldu .benim de iki haftadır burnum tıkalı.nefes alamıyorum geçici bir şey sanıyordum.arada burnumu yıkıyorum biraz rahatlıyorum.insallah uzun sürmez
vallahi bilmiyorum ki varmış hamilelik te burun tıkanıklığı ama napıcağızz bu şekilde . nasıl geçer .. tuzlu su ile mi yıkıyorsunuz? bir çare aramaya başladım illiadinle de olacak gibi değil

vallahi bilmiyorum ki varmış hamilelik te burun tıkanıklığı ama napıcağızz bu şekilde . nasıl geçer .. tuzlu su ile mi yıkıyorsunuz? bir çare aramaya başladım illiadinle de olacak gibi değil
Abdest alır gibi yapıyorum.nemli olunca iyi geliyor.ama bu konu ile ilgili başka bir başlık daha gördüm. Bayağı tavsiyeler var oraya bir göz atin isterseniz. Nane yağı kullananlar varmış.
Ben daha doktora gitmedim ona da sorcam

bi bakayım bende başlığa. doktora gittim ben antibiyotikle illiadin veriyorlar .ama bunlar kısa süreli işe yarıyor

Gebeyken 40 hafta burnum tıkalıydı, şaka değil
Doğum yapınca geçiyor genelde

İnşallah bir de havalar da çok sıcak bence beni oda etkiliyor. Geçen gün burnum kanadı sanırım kuruluk ile alakalı
Son zamanlarda ciddi bir sıcaklık var öğlen vakitleri dışarı çıkmayın derim, hamileyken ekstra zor oluyor

Son zamanlarda ciddi bir sıcaklık var öğlen vakitleri dışarı çıkmayın derim, hamileyken ekstra zor oluyor
Aynen daha ben 6 haftalık hamileyim.kendimi o kadar yorgun ve uykulu hissediyorum ki zaten dışarı çıkmaya dermanım da yok.
Çalışıyorum mecbur yine disarlardayiz

Hamile kaldığımdan beri nefes alamıyorum cidden burnum kapalı

ben de aynı durumdayım, burnumun içi kan dolmuş şekilde uyanıyorum bazen. oda nemlendiricisi aldım, uyumadan önce birkaç saat çalıştırınca fayda görüyorum sanki yumuşatıyor burnumun içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…