Hamilelikte çalışamazz raporuuu

Bbrcu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
8
3
16
27
Şimdi ben 6 ekimde 32+0 oluyorum 37 ya kadar değil de 35+5 çalışamaz raporu almak istiyorum illa haftanın dolması mi gerekiyor mu o iki gün işe gitmek istemiyorum çünkü ay başı oluyor ve o iki gün tüm bütün ayı işi yapılıyor bilgisi olan var mı

Doktor ne zaman risk gorurse o haftaya calisamaz raporu verilebilir. Siz sebep yokken erkene mi almak istiyorsunuz raporu ?

O iki gün için yıllık izin falan alamaz mısınız doktorunuz buna onay verir mi bilmiyorum çünkü

Şimdi ben 6 ekimde 32+0 oluyorum 37 ya kadar değil de 35+5 çalışamaz raporu almak istiyorum illa haftanın dolması mi gerekiyor mu o iki gün işe gitmek istemiyorum çünkü ay başı oluyor ve o iki gün tüm bütün ayı işi yapılıyor bilgisi olan var mı
İki gün normal rapor alamaz misiniz ? Doktorunuzla mutlaka konuşun olur mu mutlaka yardimci olacaktır ben kötüyüm diye doktorum bana bir ay heyet raporu yazdı

Doktora gidersiniz ve çalışamaz raporunuzu o gün başlatır bana anormal bir istek gelmedi. Sonuçta 32. Haftadan itibaren istediğiniz bir tarihte doğum iznine ayrılabilirsiniz. Ben artık çalışamıyorum oturamıyorum dedikten sonra doktor da başlatır doğum iznini.
İstirahat raporu almanız mantıklı değil bence.

32 den 35 +5 kadar çalışmak istiyorum yoğun olmuyorum o zamanlar zaten 35+5 e kadar oluyor mu yoksa 36+0 mı olmalı tam tarih merak ettiğim o

32’den sonra istediğin gün ve an çalışamaz raporu alabiliyorsun canım 😊 ister 33+4, ister 35+5, ister 36+3 hiç fark etmez.
Burda tercih senin.
Ama 37’den itibaren ben çok iyiyim desen maraton da koşsan çalışamıyorsun mecburen çalışamaz raporu alıyorsun 😁

Ben 37ye dek calismistim ilk hamileligimde. Bebegim de izne wyrildiktan 1 hafta snra dogmustu ve izinlerim hep dogum sonrasina kalmisti cok iyi olmustu :))

Back
X