hamilelikte çatı muyanesi

benımde 37. haftamda. ama neden böyle bir başlık açtınız anlamadım?

doktor sölüyormu ne zaman çatı muaynesi yapacağını birde şartmı bakmasa olmaz mı zaten korkuyorum ((

ya sorma papatyamlalem bana daha önceden sormadan sölemiyor diğer muyanede ayrıntılı ne yapıcağını e insan müsa,t olmak istiyor malum gerçi ben her halükarda hep müsait gidiyorum ama şimdi doğum yaklaşıyor erkenden hazırlığımı yaparsam son ana yine hazırlıksız yakalarınırım diye ( ağda konusunda) bende arkadaşlara sorayım bari dedim herkezde aynı haftalardamı yapılıyor bu muyane diye merak ettim ama normalde sölemesi lazım doktorun şu şu hafta çatı muaneniz var diye bakalım biizmki sormadan sölicekmi

doktor sölüyormu ne zaman çatı muaynesi yapacağını birde şartmı bakmasa olmaz mı zaten korkuyorum ((

bence korkmana gerek yok hiç muyane olmadınmı bu zmana kadar bilmiyorumkismile böle muyaneden korkuyosan doğumu nasıl yapıcaksın şekerim ya lmaz: yani faqzla canın acımaz merak etme bildiğin muyane işte biliyosan tabi ben daha farklı bişey olduğunu sanmıyorum ama beklicez ve görücez.

benımde 37. haftamda. ama neden böyle bir başlık açtınız anlamadım?

bu arada yazdığınız bu mesaja çok takıldım acaba başlık atarken nelere dikkat etmemiz gerekiyor????????????????? nedir bunuj krterleri siz söleyin insan bilmediği bişey için başlık atar öğrenmek için ve isteyende yorumlar başlığı beyenmeyen yorumlamaz bunu art niyetlemi yazdın yoksa içten bir mesajmı anlayamadım gerçekten ne gibi bi amacım olabilir yani meraktan başka....

kızlar bende tedırgın olmuyo deyılım kasıldığın zaman acıyo dıye bazıları nasıl bişy acaba dahada cok var ki :)eyvahedigeldismile

kızlar bende tedırgın olmuyo deyılım kasıldığın zaman acıyo dıye bazıları nasıl bişy acaba dahada cok var ki :)eyvahedigeldismile

hiç muyane olmadınmı çok fazla acımıyor ama çatı muaynesindce farklı bişey uyguluyorlarmı bilmiyorum tabi canın acmaması için zaten jel tarzı bişey sürüyorlar kontrol edeceği aletin üstüne korkma asıl doğumu nasıl yapıcaz siz onu düşünün kaydirigubbakcemile3

canım benım olduğum alltan muayne ama öncekı sayfaları okursan farklı dıyolar doğum yaklsırken doktor parmağıyla bakıyomus ve alltan muayne dedığımızle aynı deyıl onu sordum ben doktorun yardımcısına tabıkı doğum farklı canım

aaa farklımıymış çatı muyanesi bilmiyordum dedimya aynı ise diğer muyanelerle .... parmakla fazla muyane ederse fazla acımaz diye düşünüyorum malum diğer cihazlar daha çok can yakıyor ona bakarsak senin ne kadar kaldı muaynene hangimiz önce olursak yazarız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…