• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİKTE ÇATLAK ÖNLEYİCİ KREMLER VE ÖNERİLER

boncukoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
32
12
3
32
Merhaba. Hamilelikte çatlak önleyici kremler, markalar ve deneyimlerinizi paylaşır mısını:)?

Merhaba
Ben 16+4 te sabah Lierac jel akşam Neutrogena kuru, hassas ciltler için parfümsüz yoğun nemlendirici kullanmaya başladım
Hamilelikte hormonal değişikliklerden dolayı cildimiz esnekliğini kaybediyor
Genetik yatkınlık varsa, cilt kuruysa esnekliğini de kaybettiği için çatlak oluşuyor
Krem kullanınca %100 çatlamayacak anlamına gelmiyor fakat cilt nemlenince esnekliği artıyor, güçleniyor o yüzden çatlaklar daha az miktarda oluşabiliyor
İlk gebeliğim, inşallah faydası olur kremlerin ☺️

Merhaba. Hamilelikte çatlak önleyici kremler, markalar ve deneyimlerinizi paylaşır mısını:)?
Merhaba canım ben lierac almıştım tavsiyeler üzerine aslında gerçekten çatlağı önlüyor fakat ben karnım henüz büyümedi diye diye 6. Aya kadar kullanmamıştım genetik yatkınlığımda olduğu için çoktan çatladım kullanmaya başlayana kadar. 3. Aydan itibaren kullanılmalı bence etkili olması için. Bir de genetik yatkınlık varsa çokta etkili olmayabilir. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama kullanacaksan erken kullanmaya başla derim

sabahları lierac jel kullanıyorum akşamları da bio oil natural olan yağını kullanıyorum benimde ilk gebeliğim herkes lierac önerdi bio oil de yabancı influencerler çok önermiş bakalım çatlak biraz genetik birazda kiloyu alış hızıyla da alakalı hepimize çatlaksız gebelikler diliyorum 😊

Lierac’a doktorlar 16. haftada başlamayı öneriyor, daha erken haftalarda başlamayı önermiyor
Diğer nemlendiricilere 12. haftada başlanabiliyor

Back
X