Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Ben 16+4 te sabah Lierac jel akşam Neutrogena kuru, hassas ciltler için parfümsüz yoğun nemlendirici kullanmaya başladım
Hamilelikte hormonal değişikliklerden dolayı cildimiz esnekliğini kaybediyor
Genetik yatkınlık varsa, cilt kuruysa esnekliğini de kaybettiği için çatlak oluşuyor
Krem kullanınca %100 çatlamayacak anlamına gelmiyor fakat cilt nemlenince esnekliği artıyor, güçleniyor o yüzden çatlaklar daha az miktarda oluşabiliyor
İlk gebeliğim, inşallah faydası olur kremlerin
Merhaba canım ben lierac almıştım tavsiyeler üzerine aslında gerçekten çatlağı önlüyor fakat ben karnım henüz büyümedi diye diye 6. Aya kadar kullanmamıştım genetik yatkınlığımda olduğu için çoktan çatladım kullanmaya başlayana kadar. 3. Aydan itibaren kullanılmalı bence etkili olması için. Bir de genetik yatkınlık varsa çokta etkili olmayabilir. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama kullanacaksan erken kullanmaya başla derim
sabahları lierac jel kullanıyorum akşamları da bio oil natural olan yağını kullanıyorum benimde ilk gebeliğim herkes lierac önerdi bio oil de yabancı influencerler çok önermiş bakalım çatlak biraz genetik birazda kiloyu alış hızıyla da alakalı hepimize çatlaksız gebelikler diliyorum