hamilelikte çatlak önleyici olarak ne kullandınız ?

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
evet arkadaşlar hamilelikteki sıkıntılardan biride çatlaklar galiba bende 12+4 günlük hamileyim çatlak oluşumunu engelleyici krem yağ vb şeyler arıyorum benim cildim çatlamaya uygun olduğu için şimdiden önlem almak istiyorum siz neler kullandınız yardımcı olurmusunuz

Ben çok erken kaşınmaya başladım, daha önce spor yapıp bıraktığımda catladigim için vücudumun çatlamaya müsait olduğunu biliyordum. En bastan beri bebeyağı kullanıyorum, kasintilar azaldı ama gobegim büyüdükçe bebeyagi yetmeyecek diye hindistan cevizi yağını da eklicem listeme.

lulus_k lulus_k derinin altına nüfus eden bişey Lazım aslında en iyi olanlar araştırdığım kadarıyla kremlerde kimyasal var aslında onları kullanmaya çekiniyorum kakao Yağı da iyiymiş

Ben hamileligim boyunca losyon kullandim ve bol bol su ictim cunku su catlamayi durduruyormus.birde esmerlerde catlama orani daha dusukmus beyaz tenlilere gore.badem yagi oneriyorlar ama oda gobekte tuyleri daha coklastiriyor.losyon kullandim faydasini gordum :21:

Aslında önemli olan iç karnının ne kadar geniş olduğu. İçerisi yeterince geniş değilse biz ne yaparsak yapalım catlayacagiz :) yapabileceğimiz tek şey nemli tutmak vücudu. Hindistan cevizi yagi bol nem isteyen gözaltı bakımında kullanıldığı için bana mantıklı geliyor açıkçası

Ben lierac kullandim hala da kullanıyorum çatlağım olmadı yani henüz inşallah ta olmaz artik ..çünkü son hafta bile çatlama yaşayan duymuştum .. Ama benim iç karnım da genis sanırım öyle abartılı bi karnın olmadı onun da etkisi oldu galiba ..

dokturumun tavsiyesiyle Lierac Phytolatil jel kullanmıştım ben ve çook da memnun kalmıştım. şu an çatlak matlak yok :)

X