hamilelikte catlaklar

oznevin86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
31
10
1
39
Hamile olup catlayanlar hamileligin kacıncı haftasından itibaren catlamaya basladınız ve ya hamile olup catlaksız dogum yapanlar nasıl onlem aldınız..cevap verirseniz sevinirim

Ben 23teyim çatlak yok ama son ay çatlıyosun diyolar. Duştan sonra bebek yağı iki günde bir bazende hergün palmers krem kullanıyorum şuan..

Hamile olup catlayanlar hamileligin kacıncı haftasından itibaren catlamaya basladınız ve ya hamile olup catlaksız dogum yapanlar nasıl onlem aldınız..cevap verirseniz sevinirim
kaçıncı haftadan itibaren olduğunu bilmiyorum ama tüm önlemleri almama rağmen şuan güzel Türkiye'min haritası gibi koskocamaaaan bir göbüşüm var :D Doktorum bile oooh sedef sedef parlıyosun diye dalga geçiyor :D Bio-Oil kullandım, Badem yağı kullandım.. Son zamanlarda da bebişimin yağından sürüyorum ama olcağı varsa oluyor :( çözüm bulamadım..

Ben 23teyim çatlak yok ama son ay çatlıyosun diyolar. Duştan sonra bebek yağı iki günde bir bazende hergün palmers krem kullanıyorum şuan..
bende 30 haftanın içindeyim daha catlagım yok ilk zamanlar zeytin yag kullandım daha sonra bebe yag ama o cildimi kuruttuğu için bıraktım inşallah dedikleri gibi son ay catlamayız :KK42:

ben simdiden kakao yagı surmeyi dusunuyorum:KK45: hatta bu kalıp gibi olanlar var en dogalı ondan alıcam

kaçıncı haftadan itibaren olduğunu bilmiyorum ama tüm önlemleri almama rağmen şuan güzel Türkiye'min haritası gibi koskocamaaaan bir göbüşüm var :KK70: Doktorum bile oooh sedef sedef parlıyosun diye dalga geçiyor :KK70: Bio-Oil kullandım, Badem yağı kullandım.. Son zamanlarda da bebişimin yağından sürüyorum ama olcağı varsa oluyor :KK43: çözüm bulamadım..
Doguru soyluyosun catlayacagı varsa cildin ne kadar pahalı kremlerde kullanılsa catlayacaktır :olamaz: o yuzden ben hic oyle pahalı kremlere falan para harcamadım olucagı varsa olucak artık napalım..sen kac kilo aldın bu arada

Doguru soyluyosun catlayacagı varsa cildin ne kadar pahalı kremlerde kullanılsa catlayacaktır :olamaz: o yuzden ben hic oyle pahalı kremlere falan para harcamadım olucagı varsa olucak artık napalım..sen kac kilo aldın bu arada
ben çok aldım canım en son 22 kg idi, bebek de iri 37+3 te 3600 idi.. o yüzdendir belki de çünkü normal değil yani birazcık kötü görünüyor işin şakası.. artık doğumdan sonra bir şekil bakacağız çaresine :(

ben çok aldım canım en son 22 kg idi, bebek de iri 37+3 te 3600 idi.. o yüzdendir belki de çünkü normal değil yani birazcık kötü görünüyor işin şakası.. artık doğumdan sonra bir şekil bakacağız çaresine :KK43:
Biraz fazla almıssın cnm oyle catlaman normal o yuzden bebisinin kilosu iyimis masallah allah saglıklı dogumlar nasip etsin bebisler iyi olsun onemli olan bu..

Geçen hafta çatır çatur çatlamaya başladım. Kullanmadığım denemediğim ürün yok. Ama belim çatladı

Kizlar catlak olacaksa oluyor maalesef ama az kilo alinirsa daha az catliyorsun. Yine vucudu olabildigince nemli tutmakta onemli. Birde bebegin buyuklugude onemli. Ablamin iki cocugu oldu ilki 3300 kg dogdu ama hic catlamadi ama ikinci cocugu 4500 kg dogdu ve karninda catlak oldu maalesef.

kizlar yeni dogum yapmis biri olarak hamilelere yani catlamis hamilelere bir tavsiye... benim bacaklarim cizgi cizgi olmustu. 7.5 mm lik dermaroller uyguladıktan sonra e vitamini sürüyorum. bebisim 2 aylik ve bende cizik bile kalmadi. catlaga engel olunmuyo egerki hamileikte cok kilo alinirsa .sorunu olanlara benden kucuk bir tavsiye. emin olun pisman olmazsiniz.oncesi resmi olsaydi before after yapardim ama malesefki yok

kizlar yeni dogum yapmis biri olarak hamilelere yani catlamis hamilelere bir tavsiye... benim bacaklarim cizgi cizgi olmustu. 7.5 mm lik dermaroller uyguladıktan sonra e vitamini sürüyorum. bebisim 2 aylik ve bende cizik bile kalmadi. catlaga engel olunmuyo egerki hamileikte cok kilo alinirsa .sorunu olanlara benden kucuk bir tavsiye. emin olun pisman olmazsiniz.oncesi resmi olsaydi before after yapardim ama malesefki yok
Bunları eczaneden mi temin ettiniz? Ben doğum yapalı iki ay oldu karnım için geç mi oldu acaba

Back
X