Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar konun yeri burası mı bilmiyorum ama vucudum çatlamaya çok müsait hamilelik sürecinde kullanıp memnun kaldığınız yada size önerilen bir çatlak kremi var mı ? Ne almalıyım ben bio oil ve lieracı çok duydum almayı düşünüyorum fikir verir misiniz ?
Merhabalar konun yeri burası mı bilmiyorum ama vucudum çatlamaya çok müsait hamilelik sürecinde kullanıp memnun kaldığınız yada size önerilen bir çatlak kremi var mı ? Ne almalıyım ben bio oil ve lieracı çok duydum almayı düşünüyorum fikir verir misiniz ?
Bende bu aralar kaşınmaya başlayınca bugün zeytinyağ kantaron yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp göbeğime sürdüm kaşıntım olmadı sabah akşam yapmayı düşünüyorum ne varsa doğal şeylerde var bence
son günüme kadar çatlağım yoktu doğumdan sonra bi baktım çatlaklar ben düzenli birşey kullanmadım ama badem yağı zeytin yağı gibi doğal nemlendiriciler iyi olabilir
son günüme kadar çatlağım yoktu doğumdan sonra bi baktım çatlaklar ben düzenli birşey kullanmadım ama badem yağı zeytin yağı gibi doğal nemlendiriciler iyi olabilir