• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte çatlayan karın için ne kullanmalı ?

canım tatlısı yada acısı tam emin olamadım kıllanma yapıyormuş. zeytinyağı sürünce kemikleri iyi gelişiyormuş bebeğin. bebe yağıyla düzenli yağlanıyordu ablam he bide çilek yağı biraz çatladı ama başkalarına göre çok hafif.

badem yağı, susam yağı, hint yağı çörek otu yağı, melisa yağı zeytin yağı vsvsvs bir çok yağ kıllanma yapıyor, buyüzden medikal ürünler kullanmanı öneririm cildin esnekliğini arttıran ürünler araştırmalısın bence..

peki doğal ürünler ile bu sorunu çözmenin yolu yokmu, korkuyorum deri ileç maddelerini emecek ve bebeğe zarar gelecek diye

ben bebe yagı kullanıyorum çatlak irsi bir durum malesef, annenizde çatlak varsa sende de olur dedi bana 2 ayrı doktor, nitekim benimde çatlaklarım oldu, 4 aydan sonra düzenli beb yagı kullanıyorum simdilerde ise kakao yagının içine e vitamini(evigen) ve cvitamini (rodexson)alıp kapsulleri kırıp şisenin içine koydum onu fıs fıslıyorum, ayrıca madecassol var onu kullanıyorum bu krem baya farkettirdi geçirmiyor tamamıyla ama iyi geliyor,

Son düzenleme:
selam kızlar ben hastanede çalışıyorum hemşire arkadaşlarım derki hiçbir eczaneden alınan çatlak kremlerini kullanmayın içindeki kimyasallar doğrudan beebği etkiler ancak badem yağımı sabah akşam kullanın dedi kıllanma yaparmı sorusunada şunu söylüyorlar badem yağının kıllanma yaptığıyla ilgili hiçbir bilimsel kanıt yok zaten hamilelikte hormon değişikliğinden dolayı kadınlarda doğan olrak kıllanma olur doğumdan sonra geçer.

hamilelikte kıllanma oluyor evet badem yagının artırıcı özelliği varmıdır bilemem ama bende olmadı ben hamileik boyunca
badem yagı
kakao yagı
bebek yagı
roc 'un çatlaklar için olan spreyi
kuzenimin almanyadan çok iyi geliyor diye getirdiği çatlak önleyici yag ve nemlendiriciyi kullandım
sonuç full of çatlak :1: yani gerilen bölgeyi nemlendirmek şart kaşıntılar baslayınca çok rahatlatıyor ama önlemek konusunda mucizevi bir ilaç varmdır derseniz hiç sanmıyorum tamamen kişinin vucuduna baglı benm kuzenim sadece bebek yagı kullandı onuda sadece banyo sonrası maşallah hiç çatlamadı umarım sizde de öyle olur

çatlaklar irsi gerçekten ama yağ kullanmı azaltıyor en azından.bana dr kullanmasan daha fazla olurdu demişti.daha önce yengem hemşire onun önerisiyle claerinsi kullandım.şimdi tekrar hamileyim onu bulamadığım için dr.umun tavsiyesiyle lierac kullanıyorum.ama kesin çözüm değil

Kızlar bende 19 haftalık hamileyim. Lıerac jel aldım. Birde badem yağı ve kakao yağı. Ara sıra hangisi denk gelirse sürüyom. Evdede hakiki zeytinyağı var, bazen karnımı göğüslerimide zeytinyağlıyom. Daha karnım küçük diye düzenli süremiyom.

korkuttun beni hayatım, inş çatlamam canım

canim korkma bu sans dedi benim doktorum..ne yaparsan yap olacagi varsa olur dedi..hic kendini paralama dedi..ama icin rahat etsin ucuz yollu yaglar sür nemli olsun dedi ..zaten icerden catliyor )::) disardan yaptigin müdahalenin fazla anlami yok..
benim yengem canim yengem en pahalisini aldi hic üsenmedi walla gunde 2 kere sürdü..tam doguracagi zaman catladi son 3 hafatsindaydi heralde..hemde ne catlama ..cat cat cat catladi :)):
Allah yardimcimiz olsun :) bende catlamaktan korkuyorum bende 34. haftamdayim su an..sans bakalim.

ben bebe yagı kullanıyorum çatlak irsi bir durum malesef, annenizde çatlak varsa sende de olur dedi bana 2 ayrı doktor, nitekim benimde çatlaklarım oldu, 4 aydan sonra düzenli beb yagı kullanıyorum simdilerde ise kakao yagının içine e vitamini(evigen) ve cvitamini (rodexson)alıp kapsulleri kırıp şisenin içine koydum onu fıs fıslıyorum, ayrıca madecassol var onu kullanıyorum bu krem baya farkettirdi geçirmiyor tamamıyla ama iyi geliyor,

cnm medicasol kullanıyosun..hamileyken mi kullanıyosun? bnde dün medicasol yazdrmk içn aile hekimime gttm bacaklarım için hemde düşün..dr..içinde kortizon var ne kadar bacakda olsa cilt emdiği için sistemine geçiyo hamileyken böyle şeylerden uzak dur dedi.. haberin olsun yani bütün hamile arkadaşların bilgisine..

Back
X