Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ilk hamileliğimde çaydan çok tiksinmiştim 6.haftada başlamıştı tiksinme oğlum olmuştu. bu hamileliğimde de yine çaydan tiksinme başladı. acaba yine mi erkek diyorum?
çaydan tiksinen anneler çok merak ediyorum cinsiyetler neler?
Benim ilk hamileliğimde çaydan çok tiksinmiştim 6.haftada başlamıştı tiksinme oğlum olmuştu. bu hamileliğimde de yine çaydan tiksinme başladı. acaba yine mi erkek diyorum?
çaydan tiksinen anneler çok merak ediyorum cinsiyetler neler?
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin,benimde 6.haftada başladı çaydan tiksinmem,şuan 18.haftamdayım halen çay içemiyorum,cinsiyetimizde henüz belli deil,göstermiyor bebişim.
Kızımda ve oğlumda çaydan tiksindim. Çünkü ağır anemim vardı. Ben cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çay demir emilimini azaltıyor. Vücut otomatik kendini koruyor.
canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin,benimde 6.haftada başladı çaydan tiksinmem,şuan 18.haftamdayım halen çay içemiyorum,cinsiyetimizde henüz belli deil,göstermiyor bebişim.
ilk hamileliğimde doktorum çay günde 2 bardak içilecek dedi. ben hamileliğimi ğrendikten 2 hafta sonra resmen tiksindim çaydan. acaba öncesinde günde 4 5 bardak içmemin etkisi var mıdır?
Kızımda ve oğlumda çaydan tiksindim. Çünkü ağır anemim vardı. Ben cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çay demir emilimini azaltıyor. Vücut otomatik kendini koruyor.
Bende oglumdada tikdindim ama 3. Aydan sonra icebilmistim.simdi 19 haftaligim cinsiyeti belli değil yine tiksindim agzima suremiyorum görüntüsünden bile tiksindim ve tiksinmem devam ediyor
Merhabalar, adetime 4 gün var. Çok sevdiğim çayı içince 2 gündür midem bulanıyor. Sol kasığım 6 7 gundur ağrıyor hafif bir şekilde. Ve tansiyonumda dalgalanmalar. Bakalım bu belirtiler neymiş 1 haftaya öğrenirim