Hamilelikte çiger ve çilek yemek

Aaa yok, denemem ben. Tutar bi de olur falan sonra vicdan azabi. Aaa sahi ben zaten deneyemem ki kocayi bosadim :KK70: :KK70::KK70:
Görünmeyen bir yere minicik değdirdiğim için cok şey etmedim. Karısı görür ancak 🤣 o da anlam veremez zaten pembemsi rengi. 🤣 Cevabınıza çok güldüm ya Allah iyiliğinizi versin 🤣

Siz karnınıza dokununca o leke çocuğun tam karnına nasıl yerleşiyor. Lütfen saçmalamayın ya…
Şunu yedim çocukta leke yaptı deseniz yine anlayacağım. yazmayayım dedim dayanamadım. Mantıklı tek bir açıklama yaparsanız ikna da olmaya hazırım.

Çileği bilmem ama et ürünleri hikaye değil. Annem bana hamileyken karnına elini sürerek denemiş. Karnımda o leke var. Bende denedim denediğim yerde oğlumda leke var. Ablamda bacağında denedi. Onun cocuğunda da var. Pişmiş et ürünlerini bilmiyorum ama çiğ ete dokununca bi yerine sürersen oluyor.
Yeter yav denemeyin artık. 😂

Madem böyle şeye inanıyorsun neden ogreneli daha dört gün olmuşken şehir efsanelerinin hepsini yedin?
Madem kasiyinca iz çıktığına inanıyorsun neden kendini kaşidin?
Doğmamış çocuğuna garezin mi var?
İnanmasan ye ama hem inanıp hem bunları yapmak saçmalık
Konuya gelince, batıl matıl,ben inanıyorum. Tanıdığım biri de arkadaşlar arasindayken sırf denemek için küçük bir parça sürmüş bacağına, kızının bacağında iz var.
Herkeste olmaz ama bir hurafe 2022ye kadar gelmişse insan doğruluk payını da dusunmeli

Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu
8 aylık oldum ciğeri cok severim ama 1 kez yedim sadece cilegide avuc avuç yedim ya saçmalık leke filan

Çileği bilmem ama et ürünleri hikaye değil. Annem bana hamileyken karnına elini sürerek denemiş. Karnımda o leke var. Bende denedim denediğim yerde oğlumda leke var. Ablamda bacağında denedi. Onun cocuğunda da var. Pişmiş et ürünlerini bilmiyorum ama çiğ ete dokununca bi yerine sürersen oluyor.
Ya saçma değil mi? O zaman çiğ ete dokunanin bir yerine dokunmasına da gerek yok direkt bebeğin ellerinin çiğ et lekeli doğması gerekir.

Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim henüz 4 gün oldu öğreneli öğrendiğimin ikinci günü çiger yedim ama ben pişirmedim üçüncü günüde sadece bi tane çilek yedim elimi yıkamadan bi kaç yerimi kaşıdım sizce leke gibi bi durum olur mu
Ciger yedim dışarda değil anneannem yapmisti hamileligim boyunca 3 defa yedim.
Cilek olayina gelirsek bir sey yedikten sonra ellerini yuzune surmeyeceksin uyarısını çok aldım uygulamaya çalıştım arada unuttuklarım var mıdır bilmem ama

Demek ki 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ben yukarda da yazdim, cooook israr etmistim doktoruma, asla izin vermemisti 😔
Bir iki küçük parça yeseydin keşke ama. Ufak bir lokmadan bir şey olmazdı herhalde. 😕 Canın ne biçim istemiştir. Gerçi bir lokmayla da geçecek bir istek olmuyor o.

35 hafta boyunca çileğin dibine vurdum yemek ne kelime 🙈 dogum lekeleri yiyeceklere yoruluyor alakasi oldugunu dusunmuyorum ki cilege benzer lekeleri de yok cocuklarimin iciniz rahat olsun bilimsel bir yanı yok 🤗

Back
X