- 24 Temmuz 2015
- 17
- 2
- 39
- Konu Sahibi dilekdeniz34
Merhaba 35 hafatalık hamileyim şekerim çıktı doktor diyet listesi vermedi sadece yediklerine içtiklerine dikkat et dedi okadar iyide ne yenmeli ne yenmemeli fikirlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100lük yapıldı canım sonuç 147 çıktı doktor yüksek dedi.. senin doktorun ne dedikaç gr yükleme yaptınız bi de kaç çıktı acaba sonucunuz ben de bugün yaptırdım 157 çıktı yüksek galiba
50lilikte 133 çıkmıştı evet senin yüksek diyet verdimi peki50lik yapıldı 157 çıktı doktor 140 üzeri yüksek kabul ediyoruz deyip üç dört gün sonra 100lük yapalım dedi siz ilkin ellilik yaptığınızda kaç çıktı
tatlı yağlı ve hamurişini mümkün olduğunca tüketmeyin. meyvede de şeker var onu da az tüketin. bide stres de şekeri
Mesajınız için teşekkür ederim hiç birini yemiyorum yememde yeterki hayırlısıyla bebişimi kucağıma alayım canımtatlı yağlı ve hamurişini mümkün olduğunca tüketmeyin. meyvede de şeker var onu da az tüketin. bide stres de şekeri yükseltir.
Yok canım diyetisyene göndermediler sadece yediğine içtiğine dikkat et tatlılardan şekerli şeylerden uzak dur dediler okadar yazdığınız bilgiler için teşekkür ederim peki ekmek olarak hangisi ben şuan çavdar ekmeği yiyorumdiyetisyene yönlendirmediler mi ?
bende de yuksek çıktı diyet listesi verdiler
peyniri tuzsuz ye
çayı şekersiz
patates,pirinç yasak
çorbaların içince de olmayacak
pasta börk çörek de yasak
meyve : mesela karpuz kavun üzüm bunlar hep şeker.
kirazdan 12 tane elma küçük boy
ve bol su iç
ve günlük tempolu yürüyüş yap canm
bana bunlar dendi
100 lük yükleme yapılacak hafta içi çarşamba ona göre karar verilecek umarım yüksek çıkmaz50lilikte 133 çıkmıştı evet senin yüksek diyet verdimi peki
İnşAllah canım sonucu ve doktorun söylediklerini yazarmısın100 lük yükleme yapılacak hafta içi çarşamba ona göre karar verilecek umarım yüksek çıkmaz
yazarım tabiİnşAllah canım sonucu ve doktorun söylediklerini yazarmısın
Tam tahil veya tam bugday ye canim.doktorum bana tam tahil dedi ama bulamiyorum bugday yiyorum okey dediYok canım diyetisyene göndermediler sadece yediğine içtiğine dikkat et tatlılardan şekerli şeylerden uzak dur dediler okadar yazdığınız bilgiler için teşekkür ederim peki ekmek olarak hangisi ben şuan çavdar ekmeği yiyorum
Hangi doktora inanacağımı şaşırmış durumdayım banada tam buğday yeme çavdar yada kepekli ye dedi eee hangisinin dediği doğru şuan merak içerisindeyim.... tam tahıllı bim markette var canım bugün gördüm hatta çavdar ekmeğine bakarken tam tahıl yazıyodu paketin üzerindeTam tahil veya tam bugday ye canim.doktorum bana tam tahil dedi ama bulamiyorum bugday yiyorum okey dedi