Her gün makyaj yapıyorum dolayısıyla her gün güzelce yıkıyorum yüzümü. Himalaya diye bi marka kullanıyorum gratiste var. tabi her cilt tipi farklı. Ayrıca sürekli nemlendirici krem sürüyorum. Yıkadıktan sonra da gözlerme ve yüzüme ayrı krem sürüyorum. Bazen çok kuruyor bebe yağı kullanıyorum.aynen suyu çokkk içiyorumm cnmmm
Canım senden 1 gün öndeyiz :)) ne zaman gittin kontrole ? Gördünmü bebişi ?kızlar merhaba tanıyanlar bilenler bilir arada sıra konu açar danışırım insanın herzaman tavsiyeye bilgiye ihtiyacı oldugunu düşünürüm tecrübelide olsa paylaşmak lazım:) 6+4haftalık hamişim daha önceki hamileliğimde güneş lekelerim ve hamilelik lekelerim vardı hamiş kalmadan önce bi karışımla %90 kurtulmuştum ama şimdi tekrar olmasından korkuyorum cildi daha parlak yada daha canlı göstermek için doğal yollu n önerebilirsiniz???
aminnnn aminnnnMerhaba kızlar. Öncelikle tüm hamişlerin sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı Allah nasip etsin. Su vazgeçilmez içecek tabiki. Sonrasında muhakkal güneş koruyucu. Ben aloveralı olanı kullanıyorum. Hem nemlendiriyor hem koruyor. İlgilenenlere yardımcı olurum.sevgiler.
ayyy bilemedim cnm başıma hiç gelmedi bolat mı polat mı şekeri var ondan bul agız içi yaralarına iyi geliyorrKızlar dudaklarınızda durum nasıl? Benim dudaklarımın iç ıslak olan kısmı çizik çizik patlamış gibi. Çok canım acıyor bi türlüde geçmedi. İç ıslak kısımda olduğu içnde ne yaparım bilemedim. Varmı yaşayan çözüm bulan :)
Nasıl bişey canm o ki?ayyy bilemedim cnm başıma hiç gelmedi bolat mı polat mı şekeri var ondan bul agız içi yaralarına iyi geliyorr
şeker gibi bir şey aktardan bulailirsinn???Nasıl bişey canm o ki?
Anladm cnm çok teşekkür ederim :)şeker gibi bir şey aktardan bulailirsinn???
rica ederim geçmiş olsun cnm:)Anladm cnm çok teşekkür ederim :)
Merhaba cnm öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin ben güzellik uzmanıyım . Hamile müşterilerim var cilt bakımına . Kozmetik marka ürün kullanılmaması gerekiyor . Bu çok önemli . Cildini yaz kış güneş koruyucu krem ile koruman gerek ,çevresel faktörlere karşı . paraben maddeleri içermemesi gerekiyor kullandığın ürünlerin. Bol bol su tüket tabiki . Ve eğer kuruluk varsa cildinde şimdi zaten kış dönemindeyiz nem seviyesi çok düşük nemlendir mutlaka , temizleyici olarak süt yada köpük formülasyonda hafif temizleyiciler kullan . KiB . Tadını çıkar . Allah'a emanet iyi geceler cnmkızlar merhaba tanıyanlar bilenler bilir arada sıra konu açar danışırım insanın herzaman tavsiyeye bilgiye ihtiyacı oldugunu düşünürüm tecrübelide olsa paylaşmak lazım:) 6+4haftalık hamişim daha önceki hamileliğimde güneş lekelerim ve hamilelik lekelerim vardı hamiş kalmadan önce bi karışımla %90 kurtulmuştum ama şimdi tekrar olmasından korkuyorum cildi daha parlak yada daha canlı göstermek için doğal yollu n önerebilirsiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?