Hamilelikte cilt problemleri ve çözüm önerileriniz

mehlika_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
1.833
4.146
333
Merhaba,
14 haftalık hamileyim. Ergenlik dönemimi bile sivilcesiz geçirmiştim, kışları çok kuruyor ama diğer zamanlarda pek problem çıkaran bi cildim yok. Ama şu an sivilce doldum yüzüm kıpkırmızı
Hamilelikte cilt değişiklikleri normalmiş ama ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde ayda bir cilt bakımına gidiyordum ama şu an evdeyiz malum.
Hamilelikten önce kullandığım ürünlere de cesaret edemiyorum. Böyle doğal evde yapabileceğimiz tarifleriniz var mı? Ya da doğal diye bildiğiniz ürünler ??

Aynı sorunları yaşıyorum 6 haftalık hamileyim ve cildim sivilce dolu 16. Haftadan sonra düzeliyor dediler ama başka hiç bir önerisi olan olmadı birde güneş kremini ihmal etmeyin dediler

ÇATLaklar için daha çatlamadan badem yağı önerdiler bana, onu kullanmaya başladım ama yüzüme ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba bende 12 haftalık hamileyim benimde çene çevremde köklü, ağrılı sivilceler çıktı. Çokta kaşınıyor bende ne yapacağımı şaşırdım. Sivilce artışının yanında tüylenmede artmaya başladı hormonal değişikler olduğu için sanırım çok da çözüm yok

Aynen aynen tüylenme de arttı. Her güne yeni bir sivilce acısıyla başlıyorum

Aynen aynen tüylenme de arttı. Her güne yeni bir sivilce acısıyla başlıyorum
Kimileri 16. Hafta sivilceler geçer, tüylerde hamilelikten sonra dökülür diyor. Müdahale etmek daha kötü olur mu bilemiyorum Ama Kendimi kötü hissettiriyor doktora gidip karnımı açmaya utanıyorum

Tüyleri alıyorum ama o kadar hızlı tekrar çıkıyorlar ki, neredeyse 8. Haftadan beri böyle. Sivilceler yeni, görüntüsü neyse de, acıyor yani ama normal bakım ürünlerinin de içinde o kadar çok kimyasal madde var ki cesaret edip kullanamam Ne kadar çok değişiklik oluyormuş yaa hamileyken

Evet çok acıyor ve kaşınıyor geçse bile yerleri kırmızı kırmızı duruyor. Kimyasal içerikli bende kullanmamaya dikkat ediyorum. üzerlerine Hindistan cevizi yağı sürüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…