Hamilelikte Cilt Problemleri..?

TheSweetWitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
2.044
1.638
63
Kızlar, bugün itibariyle 11. haftalık olduk. Sabah uyandığımda yüzümün her iki tarafında kızarıklıklar gördüm. Aslında 1-2 gündür minik noktalar vardı ama bir gecede resmen yayılmış.
Folik asit + vitamin olarak Ocean Mummy kullanıyorum. Başka herhangi bir ilaç vs almıyorum. Alerji yapacak bir şey de yemedim son birkaç gün içerisinde.
Benzer bir sorun yaşayan var mı? Hormonel bir durum mu? Yaşadıysanız ne kadar sürede geçti?

Resmi görmesem normal olabilir derdim ama alerji gibi duruyor anlamadım

Resmi görmesem normal olabilir derdim ama alerji gibi duruyor anlamadım
Evet alerjik bir bünyem var ama kendimi bildiğim için kontrol altında tutabiliyorum. Yediğim herhangi bir şeyden olamaz. Cildime farklı bir ürün kullanmadım. Acaba hamilelikle birlikte yeni alerjik durumlar çıkar mı ki yani daha önceden alerjim olmayan bir şeye artık alerjim var mıdır

Evet olabilir

Merhaba, ben de 11. Hafta itibari ile ocean mummy kullanmaya basladım ve cildim bir anca kötüleşti. Açıkçası bu başlığa kadar ikisini bağdaştıramamıştım ama hic tatlı veya paketli
Ürün vs de yiyemiyorum bu dönemde.
Bu yaşıma kadar hic sivilce problemi yaşamamıştım, sizin bu durumunuz geçti mi yoksa ilaç mı değiştirdiniz?

Aaaa hiçbir şekilde alakası olabileceğini düşünmemiştim. Vitamini değiştirmedim ama cildimde de problem kalmadı artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…