hamilelikte cinsel ilişki

mervos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
275
5
68
Ankara
utandığım için kimseye soramdım.:17:ama yardım ederseniz sevinirim.ben hamileliyimin 15.haftasındayım. arkadaşım hamileyken eşiyle ilişkiye girdiği için bebek düşürdü.bende eşimi yanıma yaklaştırmıyorum.ama bugün öyle sitelere girerken yakaladım.kızdım.özür diledi.ama çokta bişey diyemedim.napabilirim.yardım lütfn.

düşük riskiniz yoksa ve doktor yasaklamadıysa 28.haftaya kadar ilişkiye girilebiliyor.daha sonra 32.haftaya kadar yasak. ama 32.haftadan sonra doğuma kadar yasak yok. hatta doğumu kolaylaştırdığını söylüyor doktorlar....

utandığım için kimseye soramdım.:17:ama yardım ederseniz sevinirim.ben hamileliyimin 15.haftasındayım. arkadaşım hamileyken eşiyle ilişkiye girdiği için bebek düşürdü.bende eşimi yanıma yaklaştırmıyorum.ama bugün öyle sitelere girerken yakaladım.kızdım.özür diledi.ama çokta bişey diyemedim.napabilirim.yardım lütfn.

canım utamana gerek yok:1: bu olabilir ama şöyle özetliyim eğer düşük riskin kanaman, yada farklı bir sorunun yoksa ilişkiye girebilirsin benim ikinci gebeliğim doğurana kadar ilişkiye girdim eşimle:52: ama son aylarda yasak erken doğuma sebep oluyor:50: rahim kasılması oluyor şuanda 23 hatalık hamileyim ve haftada 2 kez ilişkiye giriyoruz eşim korkuyor bazen birşey olurmu diye bende olmaz merak etme diyorum. kimi insanda isteksizlik olur, kimilerinde aynıdır. kimilerinde ise artar, bende hiçbir fark yok önceden nasılsa şimdi de öyleyim. inan canım istemese bile eşim için katlanırdım çünkü erkek sonuçta onuda düşünmek ister kimileri 9 ay ayrı gibiler yorumları oku kardeş gibi olduk diyenler var bence yanlış tabi herkesin kendi fikri ama şöyle birşey var iki tarafın anlayışlı olması lazım bende şükür problem yok ben zaten ilişki yüzünden bebek düştü olyına inanmıyorum bir sebepten düşüyor ama biz ona yoruyoruz kendini sarsmadan, karnına baskı olmadan, ilişki yaşanabilir :16:

bundan önce 3 dusuk yaptım yanlız ilişkiden değil kanımda problem oldugu ıcın amaa sımdıkı karnımdakı bebegıme hamıle kalınca doktoruma sordum en basta ilişkiye devam eebilirsiniz suan bı sakınca yok dedi ve ben 7 aylık oldumm hala ilişkiye devam düşünsene ilişkiyle duscek olsa kanamam olurdu ve düşerdi ama cok sukur cok rahat atlattım ve bazı arkadaslarım 2 ay önce bıraktı ilişkiyi kendılıgınden doktor sakıncası yok demesıne ragmen.. ben bırakmadım doktor bırak demediği sürece normal dogum istiyorum ve kolaylastırdıgını duydum insallah işime yarar :)

Back
X