Eğer gebeliğinle ilgili bir tehlike söz konusu değilse, cinsel ilişki hamilelik boyunca kısıtlanmıyor.
Ama düşük tehdidi, kanama, vb. gibi olağan dışı durumlarda doktor kısıtlıyor ve süresini belirliyor. Bazı durumlarda hamilelik boyunca kısıtlandığı olabiliyor, ama dediğim gibi koşullara göre değişken.
bende de korku başladı... sanki bebeğe zarar vercek gibi oluyo... ama eskiden insanlar hamile olduklarını bile ta ne zaman öğreniyolarmış yinede bişey olmuyşmuş... bence yaratan Allah ona görede bi mekanizma kurmuştur... tüm bunları biliyorum ama yinede korkuyorum
bence kişiye göre değişir bu sorunun cevabı yani düşük riski çoğul gebelik kanama gibi durumlarda ilişki önerilmiyor benim doktorum erken doğum riskimden dolayı 32. haftada yasakladı :26:
benimde cok sağlıklı bir hamileliğim vardı cinsel ilşkinin sabahında kanamam basladı 13.haftadaydım.simdi 25.haftadayım ama sancılarım var o zamandan beri sürekli ilaaç kullanıyorum.herkesin kendi bileceği iş tabi ki ama ne kadar sağlıklı olursa olsun bebeğinize birsey olma ihtimali varsa değmez bence.
evet tam da bugün dr. a sordum. dediğiniz gibi herhangi özel bir sorun olmadığında 32. haftaya kadar bir sakıncası yokmuş. çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. inşallah...