hamilelikte cinsel ilişki

esra_4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
76
20
3
Kızlar hamilelikte ilişkiniz nasıl yani ilişki aralığınız felan sıklığında azalma oldu mu sizde de

Malesef canim ben basindan beri zaten mide bulantisi istahsizlik yasiyorum bide simdi siddetli bas agrisi basladi bu durumda istegimde yok halimde yok :63:

Malesef canim ben basindan beri zaten mide bulantisi istahsizlik yasiyorum bide simdi siddetli bas agrisi basladi bu durumda istegimde yok halimde yok :63:

Benim ilk üç ay vardı o sorunum ama şimdi yok yinede ilişki surelerimiz uzun eşim eskisi kadar böyle bi istekte bulunmuyor bu da beni dusunduruyor beğenilmiyorum diye

yok canım onlarda bebege bısey olur endısesı yasıyorlar benım bu ucuncu cocugum olacak ılk ıkısınde hersey yolunda gıttı bunda hep basından berı sorunlu gıdıyor hep rahatsızım 3 ay bıtecek ınsallah ama duzelme yok sen oyle dusunme bız her halımızle guzelız :D hamıleykende ayrı bır guzelız :anneadayı::-)

yok canım onlarda bebege bısey olur endısesı yasıyorlar benım bu ucuncu cocugum olacak ılk ıkısınde hersey yolunda gıttı bunda hep basından berı sorunlu gıdıyor hep rahatsızım 3 ay bıtecek ınsallah ama duzelme yok sen oyle dusunme bız her halımızle guzelız :D hamıleykende ayrı bır guzelız :anneadayı::-)
Allah yardımcın olsun canım. Öyle mi diyorsun güzeliz tabi :)

Simdi farkettim senin dogumun yakinmis rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin hayirli bir evlat olsun insallah

Back
X