Hamilelikte Cinsel Istahsizlik

Barfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
26
0
86
- Yurtdışı
Selam Arkadaslar,

Ben 17 haftalik Hamileyim. Son 2 haftadir iliskiye giremiyorum girme istegim yok. Kendimi rahat hissedemiyorum ve iliskiden sonra bende yanma oluyor. Bunu esim bir türlü anlamiyor. 2 Haftadir hep morel bozuk. Esimin 2 tane arkadasi ona hamileligin son ayina kadar iliskiye girilir dedigi icin bizde gireriz vs. diyor ama benim istegim yok. Bunu anlamiyor veya anlamak istemiyor. Kisacasi Cinsel Istahsizlik yasiyorum.
Sizce ne yapmaliyim? Kendimi zorlimmi iliskiye girmek icin? Kafam cok karisik. Ne yapacagimi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bir kere esinin sunu anlamasi gerek,
Her hamilelik ayni degildir, onlar son aya kadar girdi diye
Sizdede aynisi olcak diye birsey yok.
Bunu doktor belirler.
Bazen hamileligin ilk haftasinda yasaklanir,
Bazen 6 aydan sonra. Kimisinede son ana kadar girer.
Her hamileligin risk faktorleri farklidir.

Biz kadinlar annelik icgudusunden dolayi
Acaba bebegime birsey olurmu korkusuyla
Cinsellikden hamilelik donemi boyunca uzak duruyoruz.
Bu aslinda cok dogal. Bunu eslerin anlamasi lazim.
Ama malesef erkekler cok farkli.

Ben 22+3 hamileyim ve doktorum cinsel iliskiye ilk aylarda yasak dedi.
(ki zaten biz sormadik bile kendisi soyledi)
Esimde bende korktugumuz icin 4aydan sonra yasak kalkmasina
Ragmen yapmadik, cunki rahat olamiyorsun,
Surekli aklin onda oluyo.
Esim anlayisli davrandigi icin icim cok rahat.

Kendini uzme, doktora beraber gittiginiz bir gun
Esinin yaninda birden doktora sor, belkide doktorun yasak derse esin
Kendine hakim olabilir. Sende rahat edersin. :)

Bebegini Saglikla kucagina almani dilerim.

bizimde ilk aylar yasakti dusuk tehlikem vardi sonrada ben istemiyince esim yanasmiyor :17: esinin anlayisli olmasi gerekiyor bence sendeki durum bendede var bir iki defa denedik bende cok fazla yanma ve sonradan agri oldu oyuzden esimde hic yanasmiyo anlayisla karsiliyo sukur :6: bence esini guzelce ikna et :34:

Cevap icin Tesekkür Ederim canlar. Artik Persembe günü olan dr. Randevumda esimide kendimle götürürürüm belki Dr. derse biraz anlayis gösterir.

cnm bence eğer doktor bir yasak koymadıysa ,cinsel ilişkiye girmek çiftler arasındaki ilişkinin sıcak tutulmasına büyük etken olduğu için iyi birşey..9 ay boyunca da birlikte olmamak oldukça uzun aslında hem kadın hem erkek açısından..Tabii ki canın yanıyorsa eşin sni en başta rahatlatma yoluna gidebilir ya da doktora bahsedip yardım alabilirsin bu konuda..Birlikte olacağınız zamanda ilişkiye ve eşine odaklanmayı deneyebilirsin .Neticede cinsel hayatta evlilikte olması gereken birşey,bir yasak yoksa devam edilmeli diye düşünüyorum.En önemlisi senin psikolojin tabii ki,inşallah herşey istediğin gibi olur :)))

Eğer gebeliğinizle ilgili bir sıkıntı yoksa ilişki açısından bir sıkıntı yok, 9 ay boyunca da devam edebilir.
Biz pek ara vermedik açıkçası.
Ama erkek mutlaka anlayışlı olmalı, sizin bütün psikolojiniz değişiyor,
isteksiz olduğunuz durumda sizi zorlamaya hakkı yok.

evet cinsellik evlilikte önemli ama siz gebesiiniz
eşinizin biraz daha anlayışlı olması lazım tamam evet sakıncası yok ama siz istemedikten sonra bir önemide yok.
bakın benim 3 lü testim kötü çıktı beklemedeyiz şu anda inanın insanın aklına bile gelmiyor.
eşinize bunları söyleyin insanlar neler yaşıyor
bu bebeği ben taşıyorsam sende babasısın biraz daha özverili olmalısın diyin...
bencilliğin lüzmu yok....

sen yıne son ıkı haftadır bunu ıstemıyorsun ..

ben basından berı ıstemıyorum ..

esım anlayıslı cok şükür lafını bıle etmıyor söyle boyle dıye..

sen de acıkca konus ,önemlı olan sensın senın ıstemen senın duyguların..

Back
X