Hamilelikte cinsellik

Selam arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transfer gününden beri eşimle hiç ilişki yaşamadık istemesine ragmen ben uzak kaçıyorum bişe olur diye suan 5 haftalıgız bilgisi olan var mı bu konuda
Doktor mutlaka bilgi verir ama bildiğim kadarıyla kese ve kalp atışını duymadan müsaade etmezler.

Benim tüp değil ama dr bebek çok küçük ,zor oldu zaten kalp atışını duyana kadar üç hafta yasaklıyorum dedi..bizde öyle karar vermiştik zaten.

Bence riske atmayın zaten tüp bebekle hamile kalmışsınız ben normal yolla kalmama rağmen ilk 3 ay olmadi beraberlik ondan sonra da tam oldu diyemem😊bizim de biraz zor olduğu için hiiiç riske atmadık kuzumuzu 🥰

Bence riske atmayın zaten tüp bebekle hamile kalmışsınız ben normal yolla kalmama rağmen ilk 3 ay olmadi beraberlik ondan sonra da tam oldu diyemem😊bizim de biraz zor olduğu için hiiiç riske atmadık kuzumuzu 🥰
Ben zaten istemiyorum ama eşimide ihlal etmekte istemiyorum genelde hep hamilelikte erkekler dışarı yöneliyo diyolar

Bana doktor yasak koymadi ama inanin bulantidan sadece 1 kere oldu iliski. Asiri hareketlere kacmadan hamile oldugunuzu bilerek iliski yasayabilirsiniz diyor.

Ha bu arada bende asiiri isteksizlik var internette arastirdim ilk 3 ay olabiliyormus belki bulantilarin etkisi bilmiuorum

Bizimde sıkıntımız yok ama 3 ay yasak malesef. Enfeksiyon riskinden kaynaklı bebegin gelişimine zararlı

Bana doktor yasak koymadi ama inanin bulantidan sadece 1 kere oldu iliski. Asiri hareketlere kacmadan hamile oldugunuzu bilerek iliski yasayabilirsiniz diyor.

Ha bu arada bende asiiri isteksizlik var internette arastirdim ilk 3 ay olabiliyormus belki bulantilarin etkisi bilmiuorum
Bendede aynı durum var hamile kalınca isteksizlik oldu

Back
X