- 23 Kasım 2019
- 26
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sevimliiannecikk
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transfer gününden beri eşimle hiç ilişki yaşamadık istemesine ragmen ben uzak kaçıyorum bişe olur diye suan 5 haftalıgız bilgisi olan var mı bu konuda
Doktor mutlaka bilgi verir ama bildiğim kadarıyla kese ve kalp atışını duymadan müsaade etmezler.Selam arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım transfer gününden beri eşimle hiç ilişki yaşamadık istemesine ragmen ben uzak kaçıyorum bişe olur diye suan 5 haftalıgız bilgisi olan var mı bu konuda
Doktora sormaya çekindimDoktorunuz uygun gorurse olur..
Kese gördük kendisi bişe demediDoktor mutlaka bilgi verir ama bildiğim kadarıyla kese ve kalp atışını duymadan müsaade etmezler.
Kalp atışından sonra mı izin verdiBenim tüp değil ama dr bebek çok küçük ,zor oldu zaten kalp atışını duyana kadar üç hafta yasaklıyorum dedi..bizde öyle karar vermiştik zaten.
Ben zaten istemiyorum ama eşimide ihlal etmekte istemiyorum genelde hep hamilelikte erkekler dışarı yöneliyo diyolarBence riske atmayın zaten tüp bebekle hamile kalmışsınız ben normal yolla kalmama rağmen ilk 3 ay olmadi beraberlik ondan sonra da tam oldu diyemembizim de biraz zor olduğu için hiiiç riske atmadık kuzumuzu
![]()
Bize kalp atışını duyana kadar yasak demişti, riskli herhangi bir başka durumum yoktu. Siz en iyisi doktorunuza açıkça danışınKese gördük kendisi bişe demedi
Henüz kalp atışını duymadık dr bunu bana dün söyledi.3 hafta sonra bakalım ne diyecek..Kalp atışından sonra mı izin verdi
Tamam teşekkürlerBize kalp atışını duyana kadar yasak demişti, riskli herhangi bir başka durumum yoktu. Siz en iyisi doktorunuza açıkça danışın
Haklısınızbiraz daha uzak kacmaya devam edin. kiymetli gebelik sonucta.esinizde biraz anlayis gosterip sabretsin.
Kaç haftalıksınızHenüz kalp atışını duymadık dr bunu bana dün söyledi.3 hafta sonra bakalım ne diyecek..
Bendede aynı durum var hamile kalınca isteksizlik olduBana doktor yasak koymadi ama inanin bulantidan sadece 1 kere oldu iliski. Asiri hareketlere kacmadan hamile oldugunuzu bilerek iliski yasayabilirsiniz diyor.
Ha bu arada bende asiiri isteksizlik var internette arastirdim ilk 3 ay olabiliyormus belki bulantilarin etkisi bilmiuorum
Her doktorda farklı söylüyomuş ama anlamadımm bendeBizimde sıkıntımız yok ama 3 ay yasak malesef. Enfeksiyon riskinden kaynaklı bebegin gelişimine zararlı
Bendede aynı durum var hamile kalınca isteksizlik oldu