Hamilelikte cinsellik yaşıyor musunuz? Yaşadınız mı?

Anonimsiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
92
50
3
25
Ben 13 haftalık olacağım doktor yasaklamadı ama eşimle çok korkuyoruz bebeğe bir şey olur diye. Ögrendiğimizden beri de yani 13 haftadır da ilişki yaşamadık şimdi bebekten de değil uzun aradan sonra yaptık diye bile kahverengi leke veya biraz kan gelse çok korkarız

Ben 13 haftalık olacağım doktor yasaklamadı ama eşimle çok korkuyoruz bebeğe bir şey olur diye. Ögrendiğimizden beri de yani 13 haftadır da ilişki yaşamadık şimdi bebekten de değil uzun aradan sonra yaptık diye bile kahverengi leke veya biraz kan gelse çok korkarız
Merhaba. Doktorunuz yasaklamadıysa ve risk yoksa cinsel ilişki yaşamanızda bir sakınca yok. Sizin daha rahat edeceğiniz pozisyonları seçebilirsiniz.

Doktora danışın. Bizde yasak değil, hiç ara vermedik

Risk yoksa ilişki gebelik için daha iyi.
Bu sefer ki kontrolde bi doktora sorun içiniz rahat etsin.
Bende ilk haftada çekinmistim doktora sorunca daha rahat pozisyonlarda uzatmadan iliski olmuştu son ana kadar.

Risk yoksa ilişki gebelik için daha iyi.
Bu sefer ki kontrolde bi doktora sorun içiniz rahat etsin.
Bende ilk haftada çekinmistim doktora sorunca daha rahat pozisyonlarda uzatmadan iliski olmuştu son ana kadar.
Hangi açıdan yaşamak daha iyi çünkü ben sezaryen düşünüyorum

İlişki bebeğe zarar vermez . Hamileliğinden haberi olmayıp sevismeye devam edenler napıyor ilk ay sanki 😃

Haberi olmadan ayrı da biz uzun zamandır yapmıyoruz kan gelir diye korkuyorum
Bişey olmaz tüp bebek ikiz gebeyim ilk üç ayı son üç ayı falan bilmem 🙈🙈

Doktorumuz bebeğe zarar vermez . Siz birbirinizi suçlayacak kapasitede bi çift değilseniz mühim değil dedi . Yani birbirinize özlemden kasılacağınıza öyle kasılın rahatlayın dedi .siz yine de doktorunuza sorun vebal almak istemem her beden bir olmayabılır korkulan başa gelir derler

Benim yasaktı sonradan serbest kalınca gayette yaptık, hele son haftalarda doğuma destek olsun diye adama illallah ettirdim 😂😂

Merhaba. Ben de tıpki sizin gibiydim ilk 3 ay ilişkiye girmedim kendi isteğimle. Daha sonra girmeye başladık ama bir sorun olmadı. Eğer kanamanız, düşük riskiniz yoksa bir sorun olmuyor. Kendinizi çok zorlamadan yaparsanız lekelenme falan olmaz zaten. Ben de çok kastım başta korktum ama bir şey olmadığını görünce rahatladım 🫣

Back
X