Hamilelikte cinsellik

Herhangi bir kanama yoksa ilk muayenenizde rahim kapaliligina bebegin konumunada bakiliyor buna ragmen bir sknti yoksa yasak koyani pek duymadim. Ama insanin ici ztn pek rht olmmuyor e ruhsal
Halimiz kasik agrilarimiz mide bulantilarimiz derken insanin pek yapasi gelmiyor

Ben zaten istemiyorum ama eşimide ihlal etmekte istemiyorum genelde hep hamilelikte erkekler dışarı yöneliyo diyolar
Karakterli olan adam yönelmez canım merak etme sen onun en değerli varlığını taşırken o sadece cinsellik olmuyor diye dışarı yoneleccekse zaten karakter yoksunu dur.
Ben zaten istemiyorum ama eşimide ihlal etmekte istemiyorum genelde hep hamilelikte erkekler dışarı yöneliyo diyolar

Herhangi bir kanama yoksa ilk muayenenizde rahim kapaliligina bebegin konumunada bakiliyor buna ragmen bir sknti yoksa yasak koyani pek duymadim. Ama insanin ici ztn pek rht olmmuyor e ruhsal
Halimiz kasik agrilarimiz mide bulantilarimiz derken insanin pek yapasi gelmiyor
Evet aklıma bile gelmiyo agrıdan sızıdan

Biz ne desek doğru olmaz en doğru kararı doktorunuz verir ona danışın . Riske atmamak açısından bir kaç hafta bekleyebilirsiniz eşinizi ihmal etmiş sayılmazsınız durumunuz ortada gözü de dışarı kaymaz karakterliyse . Siz hamilesiniz onun gözünde en güzel kadın siz olmalısınız bence

Back
X