Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bir ikinci aylarda ve son ayda sakıncalı diğer zamanlarda bir sorun olmaz4 haftalık gebeyim ilişkiye girmek zarar verir mi bi kere kanamam oldu ama doktor öyle bişey söylemedi 2 hafta sonra doktora gidecem sizce ne yapmalıyım
Yani şu an yapmamalı mıyım bi de bana saçma gelen alttan bakıyolar o zarar vermiyosa bu da vermez gibime geliyor bi de öyle bişey olsa kanamam olduğunda doktor söylerdi demiİlk bir ikinci aylarda ve son ayda sakıncalı diğer zamanlarda bir sorun olmaz
Evet ilk aylarda alttan baktırma baya tehlikeli kalp atışı için ordan bakıyolar Evet bir ay daha ilşkiye girme tehlikeli bide düşük riskinniz varsaYani şu an yapmamalı mıyım bi de bana saçma gelen alttan bakıyolar o zarar vermiyosa bu da vermez gibime geliyor bi de öyle bişey olsa kanamam olduğunda doktor söylerdi demi
Ya kanama derken büyük ihtimalle yerleşme kanması 2 damla falan geldi doktor da ilaç yazı başka da bişey söylemedi içerde kanama falan yok dediKanama olduysa beklemekte fayda var. Bi sonraki kontrolde sorarsınız doktorunuza.
Bana 4. Haftada serbestti ama (ilişkiden bağımsız) lekeler gelince yasaklandı bi süre.
Benim 2 damla kanamam olduğu için mecbur baktı içerde kanama varmı diyrEvet ilk aylarda alttan baktırma baya tehlikeli kalp atışı için ordan bakıyolar Evet bir ay daha ilşkiye girme tehlikeli bide düşük riskinniz varsa
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağında göstersin inşBenim 2 damla kanamam olduğu için mecbur baktı içerde kanama varmı diyr
Şimdi yapmalı mıyım teşekkür ederim ay bilmiyorum değişik bişey oldum eşim istemiyo ben istiyorumRabbim sağlıklı sıhhatli kucağında göstersin inşbirde kanama her ay adet tarihinde de olabiliyo ilk hamileliğimde benimde oluyodu normalmiş olabiliyomuş
Bu ayda geçsin bence noolur neolmazŞimdi yapmalı mıyım teşekkür ederim ay bilmiyorum değişik bişey oldum eşim istemiyo ben istiyorumayrıca progestan kullanıyorum bişey olmasın diye
Bilemiyorum yaBu ayda geçsin bence noolur neolmaz
Öyle yapacam canımBen de 4-5 haftalıkken gittiğimde bir rahatsızlık hissetmiyorsan çok sık olmamak kaydıyla serbest demişti. Sonra lekelenmem olunca yasakladı. Ki ilişkiyle alakasız lekelenmelerdi. 2 hafta sonra kontrolünüz varmış zaten. 2 hafta sabredin doktorunuza sorun bence. Riske girmeye değmez.