Hamilelikte cinsellik

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
4 haftalık gebeyim ilişkiye girmek zarar verir mi bi kere kanamam oldu ama doktor öyle bişey söylemedi 2 hafta sonra doktora gidecem sizce ne yapmalıyım

İlk bir ikinci aylarda ve son ayda sakıncalı diğer zamanlarda bir sorun olmaz
Yani şu an yapmamalı mıyım bi de bana saçma gelen alttan bakıyolar o zarar vermiyosa bu da vermez gibime geliyor bi de öyle bişey olsa kanamam olduğunda doktor söylerdi demi

Kanama olduysa beklemekte fayda var. Bi sonraki kontrolde sorarsınız doktorunuza.
Bana 4. Haftada serbestti ama (ilişkiden bağımsız) lekeler gelince yasaklandı bi süre.

Yani şu an yapmamalı mıyım bi de bana saçma gelen alttan bakıyolar o zarar vermiyosa bu da vermez gibime geliyor bi de öyle bişey olsa kanamam olduğunda doktor söylerdi demi
Evet ilk aylarda alttan baktırma baya tehlikeli kalp atışı için ordan bakıyolar Evet bir ay daha ilşkiye girme tehlikeli bide düşük riskinniz varsa

Kanama olduysa beklemekte fayda var. Bi sonraki kontrolde sorarsınız doktorunuza.
Bana 4. Haftada serbestti ama (ilişkiden bağımsız) lekeler gelince yasaklandı bi süre.
Ya kanama derken büyük ihtimalle yerleşme kanması 2 damla falan geldi doktor da ilaç yazı başka da bişey söylemedi içerde kanama falan yok dedi

Evet ilk aylarda alttan baktırma baya tehlikeli kalp atışı için ordan bakıyolar Evet bir ay daha ilşkiye girme tehlikeli bide düşük riskinniz varsa
Benim 2 damla kanamam olduğu için mecbur baktı içerde kanama varmı diyr

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağında göstersin inş birde kanama her ay adet tarihinde de olabiliyo ilk hamileliğimde benimde oluyodu normalmiş olabiliyomuş
Şimdi yapmalı mıyım teşekkür ederim ay bilmiyorum değişik bişey oldum eşim istemiyo ben istiyorum ayrıca progestan kullanıyorum bişey olmasın diye

Ben de 4-5 haftalıkken gittiğimde bir rahatsızlık hissetmiyorsan çok sık olmamak kaydıyla serbest demişti. Sonra lekelenmem olunca yasakladı. Ki ilişkiyle alakasız lekelenmelerdi. 2 hafta sonra kontrolünüz varmış zaten. 2 hafta sabredin doktorunuza sorun bence. Riske girmeye değmez.

Öyle yapacam canım

Merhabalar, ben Ebe Ebru. Gebelerle ilgili bir çalışma yapmaktayız. İlerki nesile katkı sağlamak adına, sizin çocuklarınızın sağlık alanında daha iyi hizmet almasını sağlayacak eksiklerimizi giderecek bir çalışma yapmaktayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…