Hamilelikte cinsellik.

znbrc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
75
34
34
Hanımlar konuyu açma sebebim belki benim gibi bu konuları normal hayattta konuşmaktan hoşlanmayan ama kafasındaki sorulara cevap isteyen birileri vardır.. Benim 1 düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu 1 sene sonra tekrar hamileyim şükür. 6+1 bugün ve öğrendiğim günden beri yaklaşık 2 haftadır eşimle kardeş gibiyiz :) eşim adına üzülüyorum biraz. Sizde durumlar nasıl acaba bilgilerinize ihtiyacım var. Doktorum erkek soramıyorum.

Tatlım benim doktorum kalp atışını duyana kadar yasak dedi,kalp atışını duyduktan sonra "eğer kendini rahat hissediyorsan karı koca olabilirsiniz" dedi .
biz zaten çatlatma iğnesinden sonraki çalışmaları yaptık,ondan bu yana kanka kanka kardeş kardeş takiliyoruz :p :p
Yani şuan yasak yok ama ortada başka birşey de yok,aslında işime gelmiyor da değil hani :-):-):-)

ilk 3 ay yasak dedi banada doktoru şimdi eşimle birlikte oluyoruz ama eskisi gibi eşim cekiniyor bide cok rahat olamıyoruz :)

Aslında doktorumun söylemesi gerekiyo değil mi ? Nelere dikkat etmem gerekir falan. Neyse biz şimdilik kardeş kardeş takılmaya devam edelim :) dediğin gibi canım benim işime geliyo :) ama eşime de üzülmüyor değilim. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz o zaman sorabilirsem sorarım inşallah.

Aslında doktorumun söylemesi gerekiyo değil mi ? Nelere dikkat etmem gerekir falan. Neyse biz şimdilik kardeş kardeş takılmaya devam edelim :) dediğin gibi canım benim işime geliyo :) ama eşime de üzülmüyor değilim. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz o zaman sorabilirsem sorarım inşallah.
Bu ayıp birşey değil canım,mutlaka sor doktoruna,nasıl davranmaniz gerektiğini söyleyecektir :KK66:

Bu ayıp birşey değil canım,mutlaka sor doktoruna,nasıl davranmaniz gerektiğini söyleyecektir :KK66:
Haklısın aslında bende doktordan değil yanında ki sekreterden daha çok çekiniyorum galiba :) haftalarımız yakın senin şikayeyin falan var mı mide bulantısı vs.

Bize doktorumuz hic bisey söylemedi bizde bi iki kez kacamak yaptik bi sorun olur mu ki :KK43:

hayırlı olsun bebişleriniz :) her kese yasak değil ilişki. sonuçta gebeliğini çok geç öğrenenler de var. 8. haftada mesela hiç bişi olmuyor. ama düşük tehlikesi varsa asla izin yok. benim öyleydi zaten riskli bi gebelikti ve yasaktı ilişki. ama yinede düştü :KK43: normalde bi sorun olmuyormuş, rahat olun.

Bende 6.haftadayken dr.bize yapmayın demişti şuan 8+2 haftalık hamileyim uzun zamandır hiç bişi yok bizde de :)

çok zorlanmadığı sürece sorun yok bence yani ben öyle yapıyorum en azından

Ben 4,5 ay düşük riski yaşadım yasaktı her kontrole gitmemde.sonra korktuk açıkcası.şuan sıkıntımız yok çok şükür bebek iyi ama korku var bişey olursa diye.ve birde o korkuyla kasılıyorsun ya kasık ağrısı oluyor kasılma filan.bizde kardeş kardeş yaşıyoruz yani

2 ayligim. Ilk 1 ay zaten haberimiz yokken surekli olmuş. Evlatçığima birsey olmamis neyse ki. Dr. daha sormadan cinsellige devam edebilirsiniz dedi. Sanirim cok soruluyor :KK70: Devam yanii ama herkesin farklidir kizlar.

X