Ben 16 kilo aldım, 2 ayda 10 kilosunu verdim. Kalan 6 kiloyu da vermek istemiyorum. Çok zayıftım böyle daha iyi oldu :)Kızlar nen hamilelikte cok kilo aldim 30 kilo 8 kilo dogum da gitti sonra bir kaç kilo daha gerisi yapıştı kaldı sanki vücuduma 4 aylık oldu bebegim.emziriyorum aranızda çok kilo alıp sonra normal kiloya donen var mi
Ben 47 kılıyla hamile kaldım ve doğumdan bir gün önce tam 80 kiloydum. Şuan oğlum 5 buçuk aylık ve ben 50 kiloyum ama kilolarımın hepsini kırkım çıkmadan verdim kırkım çıktığı zaman 48 kiloya düşmüştüm sonra kilo aldım 50 oldumKızlar nen hamilelikte cok kilo aldim 30 kilo 8 kilo dogum da gitti sonra bir kaç kilo daha gerisi yapıştı kaldı sanki vücuduma 4 aylık oldu bebegim.emziriyorum aranızda çok kilo alıp sonra normal kiloya donen var mi
Şaka gibi ya inanamıyorum ben 57le hamile kaldım 82 le dogum yaptım çocuğum 4 aylık ve ben 73 kiloyum zatejn 75le hasatneden ciktim cok sinirlerim bozuluyor yaaaBen 47 kılıyla hamile kaldım ve doğumdan bir gün önce tam 80 kiloydum. Şuan oğlum 5 buçuk aylık ve ben 50 kiloyum ama kilolarımın hepsini kırkım çıkmadan verdim kırkım çıktığı zaman 48 kiloya düşmüştüm sonra kilo aldım 50 oldum
Bende hastaneden çıktığım zaman 72 kiloydum sanki hala hamile gibiydim ama sonra bir hafta 10 gün içinde duzeldiŞaka gibi ya inanamıyorum ben 57le hamile kaldım 82 le dogum yaptım çocuğum 4 aylık ve ben 73 kiloyum zatejn 75le hasatneden ciktim cok sinirlerim bozuluyor yaaa
Bende 82 le dogum yapfim.75 le eve geldim suan 72-73 kiloda kaldim insallah eski halime dönerim adet olmaya da başladım ilk 3 ay olmadı.benim kilom belden yukarı hep kollar göğüs göbek yanlarBende hastaneden çıktığım zaman 72 kiloydum sanki hala hamile gibiydim ama sonra bir hafta 10 gün içinde duzeldi
Normal doğum yaptıysanız gobeginizi uzun bir sal yardımıyla sıkıca sarmanizi öneririm kanaman oldukca kilolarin gidiyor bunu bana ebem söylemiştiBende 82 le dogum yapfim.75 le eve geldim suan 72-73 kiloda kaldim insallah eski halime dönerim adet olmaya da başladım ilk 3 ay olmadı.benim kilom belden yukarı hep kollar göğüs göbek yanlar
AfetNormal doğum yaptıysanız gobeginizi uzun bir sal yardımıyla sıkıca sarmanizi öneririm kanaman oldukca kilolarin gidiyor bunu bana ebem söylemişti
Doğumdan sonra Emziren anne diyeti yapmaya çalıştım ama maalesef diyet yapamıyorum Aslında hamur işi ekmek makarna pilav gibi şeyler yemiyorum ama yine de gitmiyor kilolar Ne yapacağım bilmiyorum Kafayı yemek üzereyim
Kızlar nen hamilelikte cok kilo aldim 30 kilo 8 kilo dogum da gitti sonra bir kaç kilo daha gerisi yapıştı kaldı sanki vücuduma 4 aylık oldu bebegim.emziriyorum aranızda çok kilo alıp sonra normal kiloya donen var mi
Ay ağızından bal damlıyor ay Inşallah bende veririm doktora bile dert yandım bu konuda oda bana dedi 9 ayda aldin bu kiloları 9 ay sabret stres yapma kendine dedi allahım Inslalah gider de kendimle barışık bir insan olurum inşallah eskisi gibiben ilk hamilelikte 19kilo aldim. diyet falan yapmadan bebegim 9aylikken hepsi gitti. ikincide 22 aldim. suan bebegim 8 aylik ve 26kilo verdim. ama ikincide diyetisyene gitmek gibi bir hata yaptim cabuk verebilmek icin. sakin oyle birsey yapmayin. bebek 2aylik olunca gel dedi. ben ayarliycam kurler vericem dedi. 2 ayda bebegim sadwce 700gr aldi. biraktim diyeti bende. diyetisyenlerw guvenmeyin mutlaka ek gidaya gecisi bekleyin
Benimde asag yukarı aynı sorumum var. 77 ile doğuma girdim.2.5 ay geçti şuanda 75 im. ne alaka :/ niye veremiyoruzŞaka gibi ya inanamıyorum ben 57le hamile kaldım 82 le dogum yaptım çocuğum 4 aylık ve ben 73 kiloyum zatejn 75le hasatneden ciktim cok sinirlerim bozuluyor yaaa
Slm ben de konu açtım kilo vermek istiyorum diye 105 le Doğum yaptım şu anda 85 im zaten kilolu hamile kaldım 76 kiloydum ama ben uzun zamandır 85 im bu kiloda takılı kaldım biliyorum emzirirken diyet vs yapılmaz ama psikolojim bozuluyor bacaklarım çatlaklarla dolu vücuduma bakmak bile istemiyorum kendimi kötü hissediyorum bir de sanırım bu durumu kafaya taktığımdan her tarafım döküntü gibi bişey oldu onun için de cildiyeye gideceğim benim amacım abur cuburdan kurtulup sağlıklı beslenmek ve kilo vermek siz ne yapıyorsunuz kilo vermek için veya bişey yapacaksanız beraber zayıflayalım mıBenimde asag yukarı aynı sorumum var. 77 ile doğuma girdim.2.5 ay geçti şuanda 75 im. ne alaka :/ niye veremiyoruz
yanlış anlamayın meraktan soruyorum canınız sürekli bir şeyler çektiği içinmi o kadar yediniz yoksa bebeğime gitsin bol bol yıyım düşüncesi vardır ya o düşünceyle mi yediniz ben 12-13 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra eve geldiğimde 5 kilosu gitmişte zaten ilk başlarda bebekten yemeğe zaman bile olmuyor şuan 11 aylığız doğumdan önceki kiloma döndümKızlar nen hamilelikte cok kilo aldim 30 kilo 8 kilo dogum da gitti sonra bir kaç kilo daha gerisi yapıştı kaldı sanki vücuduma 4 aylık oldu bebegim.emziriyorum aranızda çok kilo alıp sonra normal kiloya donen var mi
instagramda korseler taytlar var onlardan deneyin korse işe yarıyor taytta yarar diye düşünüyorumDoğumdan sonra Emziren anne diyeti yapmaya çalıştım ama maalesef diyet yapamıyorum Aslında hamur işi ekmek makarna pilav gibi şeyler yemiyorum ama yine de gitmiyor kilolar Ne yapacağım bilmiyorum Kafayı yemek üzereyim
Benim iki tane çocuğum var ilkinde de 32 kilo aldım ikinci de 28 kilo yemeyle alakası yok ben hat da ikincide 5 ay düzgün yiyemedim.cok kötüydüm yediğimi bile çıkarıyordum ama aldım.yinede suann15 kilo fazlam.var inşallah veririm ama.havaalar ısındı galiba şimdi şimdi başladı gitmeye 1.5 kilo vermişimyanlış anlamayın meraktan soruyorum canınız sürekli bir şeyler çektiği içinmi o kadar yediniz yoksa bebeğime gitsin bol bol yıyım düşüncesi vardır ya o düşünceyle mi yediniz ben 12-13 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra eve geldiğimde 5 kilosu gitmişte zaten ilk başlarda bebekten yemeğe zaman bile olmuyor şuan 11 aylığız doğumdan önceki kiloma döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?