Hamilelikte Coraspin kullananlar ?

alisya06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
102
2
16
35
Ankara
Arkadaşlar ben 80 kilo ile hamile kaldım.2 kilo aldım şuana kadar.Tansiyonum çıkmaya başladı ve dr coraspin kullanmamı söyledi.Daha önce aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı ? İnternetten araştırdım bazı doktorlar kullanmayın diyor.Bazıları kullanın.Emin olamadım ? :26:

canım banada doktor verdi ama ben hamile değilim çocuk düşünüyoruz doktor ilaç tadevisi vardi bide hergin günde 1 tane coraspirin verdi ama nedenini bilmiyorum belkide ben 37 güne bir adet oluyorum ondandır.

Son düzenleme:
canım banada doktor verdi ama ben hamile değilim çocuk düşünüyoruz doktor ilaç tadevisi vardi bide hergin günde 1 tane coraspirin verdi ama nedenini bilmiyorum belkide ben 37 güne bir adet oluyorum ondandır.

hmm..bana tansiyon yüzünden verdi sanırım.inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde hamile olursun ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunu alırsın kucağına.ben baya denedim pko vardı bende.şimdi şükür hamileyim darısı sana olsun allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bize inşallah

Son düzenleme:
bende su an günde 1 tane corasprin kullanıyorum benim 2. gebeliğim ilk bebeğimi 34 hftalıkken 32 haftalık gelişiminde yani gelişme geriliği ile doğurdum gebelik sekerimde vardı ki bu gebeliğimde de var.... doktor da onlem olarak yani gelişme geriliği olmasın diye başladı.. 5 aydan sonrada her gün tansiyon ölçeceksin dedi.. oyle işte.. ben kullanıyorum 32. haftaya kadar da kullanıcam ama sanırım 32 de bırakmak gerekli kalp kapakçıkları kapanmıyormuş galiba bence sende doktorunu dinle ve kullan... allah yardımcımız olsun ii aksamalr

Ben de doktorumun önerisiyle coraspirin kullandım.Daha önce gebelik kaybım olduğunu bilmesine rağmen medicalparkta çevremdekilere inanıp çok iyi, çok bilgilidir laflarına inanıp gittiğim bayan doktor konuyla ilgilenmemişti.Sorduğum sorulara cevap bile vermemiş,aspirin konusunu da sormama rağmen cevap bile vermemişti. Nitekim o gebeliğim de kayıpla sonuçlandı.Daha sonra gittiğim aynı hastanede ki Dr. Gülçin Çetin Uysal ise hangi haftada kaybettiğimden tutun da kullandığım ilaçlara kadar sordu.Benden pıhtılaşma paneli istedi.Sonuçlarla gittiğimde yorumladı anlattı ve coraspirin başladı. Gebelik boyunca hep ilgili,hep rahatlatıcı oldu.Doğumda çok heyecanlandığımda bile beni hep sakinleştirdi.Sağlıklı bir kızım oldu sayesinde.İlaç başlansaydı ,iyi araştırılsaydı belki hiç kaybetmeyecektim .Çevremizdekilerin önerileri önemli ama bazen reklamı çok yapılan,,::: doğru kişi olmayabilir..

Son düzenleme:

Amin canım.Banada aynılarını söyledi dr.bu hafta başlıycam kullanmaya.Çok teşekkürler :)

Evet dr çok önemli.Banada çocuğun olmaz normal direk tüp bebek deniyelim dediler ama şimdiki dr daha erken dedi ve diğer tedavileri denedi.Hem psikolojik hemde sağlık açısından rahatlatıyor beni ama işte ailemden bazı kişiler coraspin kan sulandırıyor bebeği düşürürsün falan dediler.korktum bende :/ Sanada hem çok geçmiş olsun hemde allah bebeğine sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…