Hamilelikte covid asisisi olan varmi

Epilicnkl

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
11
2
6
30
Merhaba hanımlar bende bu aralar nasip olursa bebek yapmayı düşünüyorum 1 doz aşımı vuruldum baya oluyo ama şimdi 2. Doz aşımı yapilsammi yapilmasammi yada hamilelikte covid asisi olan varmı hamile olupta aşısını yaptıran doğum yapan varmı biraz çekiniyorum hamilelikte asi yaptıran kişiler sakat çocuk doğum yaptı falan gibi söylemler varda merak ettim bilgi verirseniz sevinirim

Valla iki aşımıda hamilelikte yaptırdım henüz bi engeli felan gözükmüyor çocuğun olsa belli olurdu heralde bu kadar kişi boşuna aşı olmuyordur 🤔

Yok şu an hamile değilim zaten sadece istiyoruz okadar hamilelikte asi olupta doğum yapan anneler varmı çocukta bı sıkıntı varmı diye sorayım dedim teskekurler

Doğum yapan var mı bilmemde aşı olmadığı için ölüp bebeğini annesiz bırakan çok var .

Merhaba hanımlar bende bu aralar nasip olursa bebek yapmayı düşünüyorum 1 doz aşımı vuruldum baya oluyo ama şimdi 2. Doz aşımı yapilsammi yapilmasammi yada hamilelikte covid asisi olan varmı hamile olupta aşısını yaptıran doğum yapan varmı biraz çekiniyorum hamilelikte asi yaptıran kişiler sakat çocuk doğum yaptı falan gibi söylemler varda merak ettim bilgi verirseniz sevinirim
Onlar hep yalan yaa şu aşı karşıtları da çamur at izi kalsın modunda. Ben oldum iki dozunu da gebeyken oldum 17. Ve 21. Haftalarda ve ayrıntılı ultrason dahil bi sıkıntı olmadı şimdi doğuma az kaldı ve çok şükür bebeğim sağlıklı bi sorunu yok. Ki bu süreçte bağışıklığın düşüyor ilaç kullanmıyorsun ve bi sürü hamile covidden vefat etti şakaya gelecek bi süreç değil elimizden geldiğince her önlemi almalı ve sonrası için Allaha tevekkül etmeliyiz.

Onlar hep yalan yaa şu aşı karşıtları da çamur at izi kalsın modunda. Ben oldum iki dozunu da gebeyken oldum 17. Ve 21. Haftalarda ve ayrıntılı ultrason dahil bi sıkıntı olmadı şimdi doğuma az kaldı ve çok şükür bebeğim sağlıklı bi sorunu yok. Ki bu süreçte bağışıklığın düşüyor ilaç kullanmıyorsun ve bi sürü hamile covidden vefat etti şakaya gelecek bi süreç değil elimizden geldiğince her önlemi almalı ve sonrası için Allaha tevekkül etmeliyiz.
İnşaAllah sagliklica kucağınıza alirsiniz .insanoğlu işte yinede aklı karisiyo şimdi hamile değilim şimdi yaptiriyim 2.dozu diğerinde hamile olunca yaptırım artık yorumunuz için tesekkurler

İkinci aşınızı da olun ondan bir süre sonra hamile kalın bence. Çünkü hamilelikte ilk 3 ay asiyi önermiyorlar.
Ben hamileyken olmadım bebeğimin doğdu 4aylik olunca oldum.

İkinci aşınızı da olun ondan bir süre sonra hamile kalın bence. Çünkü hamilelikte ilk 3 ay asiyi önermiyorlar.
Ben hamileyken olmadım bebeğimin doğdu 4aylik olunca oldum.
Simdi olmayimmi hamile kaldıktan sonra mı olayaim 1. Doz oldum baya oluyo 2. Dozu dusunuyodum şimdi

Ben hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce 2.doz aşımı olmustum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra doktora aşı olduğumu söylemiştim bı sıkıntı olur mu diye doktor iyi yaptığımı,iyi ki aşıyı olduğumu söylemişti. Çok şükür şu anlık bı sıkıntı yok.

Back
X