Hamilelikte Covid olan var mı ?

carpediem33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
84
-69
16
44
Kızlar, 8 haftalık hamileyim. Covid oldum. Bebeğime geçer mi ? Organları yeni oluşuyor. Çok tedirginim. Hamilelikte corona yaşayan var mı ?

Ağır değilsiniz sanırım.Allahın izniyle bişey olmaz.çok duydum covid olup sağlıklı bebeklerini kucaklarına alan.ilaç vermediler dime
Ağır değilim. Sadece 1 gece 38 ateşim oldu. Acilde parol verip düşürdüler. Kalp atisini bir hafta önce duymuştum. Ilk hamileliğim. Şimdi bebeğim ne durumda bilmiyorum. Doktora da gidemiyorum.

Kızlar merhaba. Bende covid oldm. Ya herkes korkutuyor beni. Düşik oluyor falan diye😔 burdan sorcak kimsede bulamadm

İnan insanlar cok canımı skıyo. Herkes bi yandan bisiler söylüyo. Yok düşer yok karnında ölür diyo. Allahım esirgesin. Ne kadar cok strese sokuyolar anlatamam
Ben 3 aylık hamileyim 4 gündür kovitim . Ben hiç takmıyorum onu diyen insanları bol bol su iç yemek ye meyve ye doktoruna danış parol içebilirmiyim kor aspirin içebilirmiyim diye doktorun seni yönlendirsin . Hepimizin yavrusu var bizler için çok önemli . Ama bilmeni isterim ki sende çok önemlisin eğer sana birsey olursa kimsenin bir önemi kalmıyor . Moralini yüksek tut kimseyi takma agrın olursa ılık suyun altında otur günde gerekirse 4/5 kere yap bunu ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor

Ben 3 aylık hamileyim 4 gündür kovitim . Ben hiç takmıyorum onu diyen insanları bol bol su iç yemek ye meyve ye doktoruna danış parol içebilirmiyim kor aspirin içebilirmiyim diye doktorun seni yönlendirsin . Hepimizin yavrusu var bizler için çok önemli . Ama bilmeni isterim ki sende çok önemlisin eğer sana birsey olursa kimsenin bir önemi kalmıyor . Moralini yüksek tut kimseyi takma agrın olursa ılık suyun altında otur günde gerekirse 4/5 kere yap bunu ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor
14 haftalk olduk bizde canım. Kasık ağrım oluyor. Özellikle sağ tarafta. Oda korkutuyor beni işte

Ben 14. Haftamda covid geçirmiştim banada düşük ölü doğum vs diyen çok olmuştu detaylı ultrasonda covidden bebeğin etkilenmediğini söyledi doktor şu an herşey yolunda gözüküyor sağlıkla doğar inşallah

Kızlar benm şimdiye kadar bulantım olmamıstı. Aman covid olduktan sonra bide bulantı cıkarttım. Bugün 7. Günüm covidde. İlac kullanmama rağmen bulantım gecmiyor. Mutfağa giriyorm geri cıkıyorm. Benm gibi olan var mı

Kızlar merhaba bende 34. haftama girdim ve covidde 4. günüm bugün ateşimi sürekli kontrol ediyorum hergün ılık duş alıyorum ve yüzümü sürekli yıkıyorum çıkmadı şükürler olsun fakat dudağımda uçuk çıktı o beni tedirgin ediyor 😢

Ağır değilim. Sadece 1 gece 38 ateşim oldu. Acilde parol verip düşürdüler. Kalp atisini bir hafta önce duymuştum. Ilk hamileliğim. Şimdi bebeğim ne durumda bilmiyorum. Doktora da gidemiyorum.
Merhaba atlattınız değil mi ? Bebeğinizin durumu nasıl acaba ?

Back
X