Hamilelikte Covid olanlar

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
En iyi cevaplar
1
1.861
133
Kızlar günaydın 9 haftalık gebeyim bugün yakın tanıdığımda covid çıktı bu ara görüşmedim fakat geçen hafta 2 gün görmüştüm fazla iç içe oturmadım zaten ama yine de buluşabileceğinden endişe ediyorum herhangi bir ağrı sızım yok ama olursa bu hastalığa yakalanırsam nasıl bir süreç geçiririm bilgi verir misiniz hamileliğinde yaşayanlar neler yaptı ağır mıydı?

Kompleks vitamin kullanıyor musunuz? Ben 11 haftalıkken geçirdim, yalnızca 1 gün ateşim çıktı ve yorgunluk yaşadım, diğer günler hiçbir şeyim yoktu.
Bir de ben hamileliğin başından itibaren diyetisyen kontrolünde çok sağlam beslendim, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.

Hayır vitamin vs vermedi doktorum folik asit ve düşük için fitil kullanıyorum

Hayır vitamin vs vermedi doktorum folik asit ve düşük için fitil kullanıyorum
Hamilelikte kullanılan kompleks vitaminler var, içinde çinkodan d vitaminine, herşey var. Ben tüp bebek tedavimin başından bu yana kullanıyorum. Covid olduğumda doktorum aldığın vitaminler sana yeter, ek hiçbirşey almana gerek yok demişti. Benim kullandığımın adını özelden yazarım, doktorunuza danışırsınız isterseniz.

gecmis olsun umarim bulasmamistir. ne kadar oldu goruseli 1 hafta gibi bir zaman olduysa belirtiler cikardi diye dusunuyorum.bulasmamis olabilir mi?

gecmis olsun umarim bulasmamistir. ne kadar oldu goruseli 1 hafta gibi bir zaman olduysa belirtiler cikardi diye dusunuyorum.bulasmamis olabilir mi?
Yani temas etmedim diye düşünüyorum ama bi acaba oluyor 6 gün oldu

bence

bence bulasmadi oyle hissediyirim :) herhangi bir semptom var mi saglikla kucaginiza alin ins
Çok şükür birşey çıkmadı eşim bugün test yaptırdı negatif Ben kendimden emindim ama ona bulaşmış olabilir diye düşünmüştük neyse ki yok iyiyiz herhangi bir belirti vs yok

Ben gecirdim ama ben dusuk riski yuzunden 11 gun hastanede yattim.
Hicbir belirti göstermedim gayet normal gecti.
Umarim sana bulasmamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…