Hamilelikte covid

Kız psikolojik destek arıyor bence mesele yapıp yapamamaktan ziyade ben öyle algıladım. Bunları düşündükçe daha çok stres olursun boşver düşünme. Evdeki hesap çarşıya uymuyor her zaman

Aylar geçmiş kapmamışsınız sakin olun

Kendinize iyi şeyler telkin edin

Bir de bence acele etmesinler gelmek için

38 de gelseler yeter 3 ay kalabalıkta daha gerilirsiniz

Bebeğin hazırlanacak nesi var üç beş çul çaput alınıp yıkanıyor bunları siz de yaparsınız ana babaya ne gerek var

Naçizane tavsiyem azıcık aşım ağrısız başım deyip mümkün mertebe yalnız kalmanız

Aynen katiliyorum.
17 mayista sezeryan olacaktim. Ailem Almanya'dan 14 mayista geldi. 15 16 mayista sahilde falan gezdik tozduk (pandemi yoktu tabi 2017 senesi) ertesi gun de sezeryana gittim.
Bence buyutmeyin bu kadar. Yapamayacaginiz bir sey yok.

Kızlar merhaba 25 haftalık hamileyim ama stresten kendimiyiyorum sürekli ailem 28.haftda yanıma gelecek bebeğin eşyalarını hazırlamak için ama ben de anormal bi sinir stres var ya virüs kaparsam bebeği alırlar mı nasıl bi tedavisi var hiç bilmiyorum iyice bunaldım çıkmaza girdim sinirlerim bozuk ağlayıp duruyorum seneler sonra çocuğum oldu onca tedaviden olmadı şimdide tadını bile çıkaramıyorum bunaldım iyice
Aileniz biraz erken gelmiyor mu 🙄 tabi siz istiyorsanız başka.

Kızlar merhaba 25 haftalık hamileyim ama stresten kendimiyiyorum sürekli ailem 28.haftda yanıma gelecek bebeğin eşyalarını hazırlamak için ama ben de anormal bi sinir stres var ya virüs kaparsam bebeği alırlar mı nasıl bi tedavisi var hiç bilmiyorum iyice bunaldım çıkmaza girdim sinirlerim bozuk ağlayıp duruyorum seneler sonra çocuğum oldu onca tedaviden olmadı şimdide tadını bile çıkaramıyorum bunaldım iyice
Yengem 25haftalık hamile pandemi bölümünde hemşireydi hiçbişey olmadı sakin, dikkatli sabırlı olun yeterli. Vürüs korkunuz var ama stres nasıl zarar verebileceğini unutmayın.

Benim eşim corona oldu ben sizin kadar stres yapıp kendimi kahretmedim.İlla ki biz de korkuyoruz.Bence durup dururken ağlamanız falan normal değil.Bir psikologa görünün.Bu ara hamilelerin pskilojosi çok bozukmuş.

Ben de eşimi istedim yanimda. Bazı akrabalar o yapamazsa anlamazsa küçük çocuga bakamaz bla bla.....annen kalsın vs dediler. Dedim eşim ben yapamam derse çok bozulurum. Ilk gununde kendi çocuğuna bakamayan, onu tutamayan baba figuru 🤦‍♀️ siz de bir sekilde hallettik dediniz👏👏neyseki esim bir aksilik olmazsa kalicak. Ustelik aileleri de bu pandemi ortaminda riske atmamis oluruz ☺
Eşinin bebek için yapacağı birşey yok zaten,en fazla alıp senin kucağına verecek.Bebek dostu bir hastanede doğum yapacaksan,bebek hemşireleri sürekli yanına gelecek,emzirme konusunda yardımcı oluyorlar.Çok çabuk geçiyor zaman hastanede endişelenme☺️

Yapamayacak ne var ben bunu anlamadım..aileniz neye yardım edecek de erken geliyor bu kadar tesirinseniz gelmesinler. Çocuğunuza 3 5 kiyafet beşik alıp hazır edemiyorsanız bu sizin sorununuz.

Ben de hamileyim iş yapamam diyen kadınları anlamıyorum. 6 aylık oldum hala kimseye çöpümü at demedim. Büyük temizlik bile yaptım. 2 tane kıyafeti yıkamaya erinen insan zaten hantallaşır ve doğumu rahat yapamaz. Hareket etmek, aktif olmak daha faydalı. Tepemde 3 ay önce 40 gün de sonra kimseyi istemezdim. Şimdi bile kalmayın diyorum o kadar gün millet rahata alışmış.

Back
X