Hamilelikte covid

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar hanımlar hamilelikte covid geçiren var mı ?ilaç kullanmıyorum neler yapabilirim?

Geçmiş olsun, ben geçirmedim ama grip atlattım. Bol meyve yedim.
Tavuk suyuna, ilik suyuna çorbalar içtim limonlu karabiberli.
yemeklerimin yanında acı biber yedim.
Limon suyu,portakal suyu içtim içine elma sirkesi ve bal ekleyip.
Bol su ve meyve çok önemli. Bir an önce geçer inşallah

Merhabalar hanımlar hamilelikte covid geçiren var mı ?ilaç kullanmıyorum neler yapabilirim?
Çok geçmiş olsun canım benim yeni bitti şükürler olsun 26 haftalık hamileyim,ilaç hiç kullanmadım zatende vermiyorlar verilen parol dahi almamaya çalıştım . Bol bol su ve çorba iç ,limonlu sıcak su yap onu günlük çok tüket ,sebze meyve bolca yemeye calis . Çay kaşığı ile zencefili balla karistir ve sıcak su ekle iç günde bir kere filan ,pekmezde ye . İnşallah geçecek bugünler bende çok korkmuştum ama çok şükür . Günlük duş al .

Gecmis olsunn. Canım sadece ilac olarak parol ve vitaminlerini kullanabilirsin. Onun dısında nane limon, kuşburnu , ballı süt, bol bol c vitamini içeren yiyecekler , veee tabiki corba türleri

Merhaba benim karantinam yeni bitti 10 haftalık hamileyim.çok ateşim çıkmadı 37.5 te seyretti.ateşimi düşürmek için uslan bez uyguladım damar yollarıma.öylece düştü hemen.bide parol içebilirsin dediler ben içmedim yinede.bol su iç. Bala limon toz zencefil ekle ye.bağışıkkığını güçlü kılar

Evt suyu çok tüketiyorum özellikle..acı biber yiyeyim ..çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun dediklerinizin çoğunu yapıyormuşum hep ılık su içiyorum ama sıcak da içeyim o halde..çorba da tüketiyorum ..zencefil maalesef yok ama dün ıhlamur içmiştim onun fa faydası olur inşallah çok teşekkür ederim

Gecmis olsunn. Canım sadece ilac olarak parol ve vitaminlerini kullanabilirsin. Onun dısında nane limon, kuşburnu , ballı süt, bol bol c vitamini içeren yiyecekler , veee tabiki corba türleri
Dün ateşim çıktı aslında ne yapacağımı şaşırdım yüzümü yıkadım biraz çorba içip terleyince rahatlamıştım .parol hep beklettim ama içeyim ateş durumu olursa .nane limon hiç içmedim henüz ..içeyim ..çok teşekkür ederimmmm

Geçmiş olsın evt ben de dün içmedim ama ateşim yüksekti umarım sıkıntı olmamıştır bi düşüyor bi çıkıyor gibiydi aslında o yüzden parol almamıştım ..ama alırım çıkarsa bu defa ..bal var ve aklıma hiç gelmedi kullanayım o zaman ..çok teşekkür ederim

Ben hamileliğimin daha ilk ayındayım ara ara birden böyle karnıma adet sancısı gibi bir sancı giriyor sonra geçiyor hemen ..bazen hafif bazen keskin oluyor ..bazen hemen geçiyor bazen geçmiyor ..bu normal mi acaba ?

Zencefil zararlıymış biz hamileler için belli bir dozu varmış. Kuzenime doktoru “dozu ayarlayamayabilirsin o yüzden hiç kullanma” demişti canım haberin olsun

Zencefil zararlıymış biz hamileler için belli bir dozu varmış. Kuzenime doktoru “dozu ayarlayamayabilirsin o yüzden hiç kullanma” demişti canım haberin olsun
Hadi ya çok teşekkür ederim ben de bugün isteyecektim dışardan

merhaba arkadaşlar ben 3-4 haftalık hamileyim ve hamile oldugumu bilmeden kovid olup ilaçları da içtim ( çok korkuyorum yarın doktor randevum var ama sizin bu konuda bilginiz var mı bebek daha yeni oluşuyor ama ilaçlar zarar vermiş midir? tahminim hamileliğimin 6. gününde covid pozitif cıktım ve verilen ilaçları 5 gün boyunca kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…