Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım benim yeni bitti şükürler olsun 26 haftalık hamileyim,ilaç hiç kullanmadım zatende vermiyorlar verilen parol dahi almamaya çalıştım . Bol bol su ve çorba iç ,limonlu sıcak su yap onu günlük çok tüket ,sebze meyve bolca yemeye calis . Çay kaşığı ile zencefili balla karistir ve sıcak su ekle iç günde bir kere filan ,pekmezde ye . İnşallah geçecek bugünlerMerhabalar hanımlar hamilelikte covid geçiren var mı ?ilaç kullanmıyorum neler yapabilirim?
Merhaba benim karantinam yeni bitti 10 haftalık hamileyim.çok ateşim çıkmadı 37.5 te seyretti.ateşimi düşürmek için uslan bez uyguladım damar yollarıma.öylece düştü hemen.bide parol içebilirsin dediler ben içmedim yinede.bol su iç. Bala limon toz zencefil ekle ye.bağışıkkığını güçlü kılarMerhabalar hanımlar hamilelikte covid geçiren var mı ?ilaç kullanmıyorum neler yapabilirim?
Evt suyu çok tüketiyorum özellikle..acı biber yiyeyim ..çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, ben geçirmedim ama grip atlattım. Bol meyve yedim.
Tavuk suyuna, ilik suyuna çorbalar içtim limonlu karabiberli.
yemeklerimin yanında acı biber yedim.
Limon suyu,portakal suyu içtim içine elma sirkesi ve bal ekleyip.
Bol su ve meyve çok önemli. Bir an önce geçer inşallah
Geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım benim yeni bitti şükürler olsun 26 haftalık hamileyim,ilaç hiç kullanmadım zatende vermiyorlar verilen parol dahi almamaya çalıştım . Bol bol su ve çorba iç ,limonlu sıcak su yap onu günlük çok tüket ,sebze meyve bolca yemeye calis . Çay kaşığı ile zencefili balla karistir ve sıcak su ekle iç günde bir kere filan ,pekmezde ye . İnşallah geçecek bugünlerbende çok korkmuştum ama çok şükür . Günlük duş al .
Dün ateşim çıktı aslında ne yapacağımı şaşırdım yüzümü yıkadım biraz çorba içip terleyince rahatlamıştım .parol hep beklettim ama içeyim ateş durumu olursa .nane limon hiç içmedim henüz ..içeyim ..çok teşekkür ederimmmmGecmis olsunn. Canım sadece ilac olarak parol ve vitaminlerini kullanabilirsin. Onun dısında nane limon, kuşburnu , ballı süt, bol bol c vitamini içeren yiyecekler , veee tabiki corba türleri
Geçmiş olsın evt ben de dün içmedim ama ateşim yüksekti umarım sıkıntı olmamıştırMerhaba benim karantinam yeni bitti 10 haftalık hamileyim.çok ateşim çıkmadı 37.5 te seyretti.ateşimi düşürmek için uslan bez uyguladım damar yollarıma.öylece düştü hemen.bide parol içebilirsin dediler ben içmedim yinede.bol su iç. Bala limon toz zencefil ekle ye.bağışıkkığını güçlü kılar
Ben hamileliğimin daha ilk ayındayımÇok geçmiş olsun canım benim yeni bitti şükürler olsun 26 haftalık hamileyim,ilaç hiç kullanmadım zatende vermiyorlar verilen parol dahi almamaya çalıştım . Bol bol su ve çorba iç ,limonlu sıcak su yap onu günlük çok tüket ,sebze meyve bolca yemeye calis . Çay kaşığı ile zencefili balla karistir ve sıcak su ekle iç günde bir kere filan ,pekmezde ye . İnşallah geçecek bugünlerbende çok korkmuştum ama çok şükür . Günlük duş al .
Zencefil zararlıymış biz hamileler için belli bir dozu varmış. Kuzenime doktoru “dozu ayarlayamayabilirsin o yüzden hiç kullanma” demişti canım haberin olsunGeçmiş olsundediklerinizin çoğunu yapıyormuşum
hep ılık su içiyorum ama sıcak da içeyim o halde..çorba da tüketiyorum ..zencefil maalesef yok ama dün ıhlamur içmiştim onun fa faydası olur inşallah
çok teşekkür ederim
Hadi ya çok teşekkür ederimZencefil zararlıymış biz hamileler için belli bir dozu varmış. Kuzenime doktoru “dozu ayarlayamayabilirsin o yüzden hiç kullanma” demişti canım haberin olsun