- 14 Aralık 2022
- 588
- 152
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok korkuyorum zehirlenme kalp durması Allah korusun baya endişeliyim ya2sene önce hamileyken 3kere covid geçirdim çocuğum gayet sağlıklı doğdu. Korkmayın birşey olmaz.
Maşallah umarım benimde bebişim öyle olur baya endişeliyimPandemi hamilesiyim, evden cikmadigim halde iki kez covid gecirdim henuz asi cikmamisti bana, asisizdim yani. Bebegim gayet saglikli.
3 doz biontechli olarak da ikinciyi dogurdum, o da gayet saglikli.
Bilmiyorum ki ya salgın mı covid mi doktor anneme covid demiş anlayamadımCnm bende covitin tavan yaptığı sıralarda hamileyken yakalandım hemde varyantli cinsiydi.anneler bu durumda şanslı bile oluyor çünkü hamileler antikorlu oluyor demislerdi.grip gibi gelip geçmişti.covit bitmedimi halayada hereksin hava değişimi diye geçirdiği salgın belkide covit..korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına al inşallah
Maşallah umarım benimde bebişim öyle olur baya endişeliyim![]()
Evet doktor da öyle söylemiş normal grip gibi artıkOyle dusunme benim hamile olduğum ilk gunlerde gunde binlerce kisi öluyordu italya'da ve burda, insanlar sokaklarda dusup ölüyordu Cin'de. O varyantlari gecirdim yani ki ben covid'ken hic unutmuyorum bir ogretmen anne adayi 35 haftalıkken covid'den ölmüştü bebegini sezaryenle almislardi falan boyle hikayeler cikiyordu televizyonlarda.
Simdi covid normal soguk alginligi oldu, bak su an emzikli bebegim var, digeri de 2 yasinda ve ben yine covid geciriyorum muhtemelen. :) hic umursama bile. Doktoruna soyle kontrollerini yapsin icin rahat eder
Merhaba ben de şuan 14 haftalık hamileyim, ve covid pozitifmişim. Çok üzüldüm. İyileşmek için neler yaptınız acaba?2sene önce hamileyken 3kere covid geçirdim çocuğum gayet sağlıklı doğdu. Korkmayın birşey olmaz.
Geçmiş olsunMerhaba ben de şuan 14 haftalık hamileyim, ve covid pozitifmişim. Çok üzüldüm. İyileşmek için neler yaptınız acaba?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsunsadece parol içmiştim eşim hemşire benim ateşim çok olmuştu soğuk serum takmıştı sürekli 3gün boyunca. Sonra bir anda iyileşmiştim
Çok geçmiş olsun. Ben de 14 haftalık hamileyim.Merhabalar hanımlar, 28 haftalık hamileyim.
Kız kardeşim başta soğuk almış sanıyoduk daha sonra aileden herkese bulaştı.
Annem bugün doktora gidince doktor test yapmadan covid demiş !
Benimde boğazım ağrıyor vücudum halsiz
bebeğe zararı olabilir mi covidin çok endişeliyim.