Hamilelikte D vitamini eksikliği

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
Merhaba,

6+4 hamileyim. Bugün tahlillerimi yaptırdım, d vitamini değerim ortalamanın altında çıktı. (14) Doktorum sonraki muayenede ne yapacağım ile ilgili bilgi vereceğini iletti. İlk 3 ayda vitamini düşük olanlar neler yaptınız?

Göbeğini açıp güneşlenmelisin d vitamin eksikliği kanser hastalığa yakalanma sebebi
Bebek ve anne için büyük tehlike

8.ayı bitirmek üzereyim hamile kalmadan önce başladım halaaa d vitamini tedavisi görüyorum. Bi ay iğne ile bi ay damla ile çoklu vitamin kombinasyonları ile bu güne geldim

Her ay 1 ampul d vitamini yogurda karistirip yiyorum.. gunes hamileler icin tehlikeli olabiliyor. Ustune basa basa gunesten sakin dedim doktorum

Benim de d vitaminim düşük (18). Doktor ferro sanol’ün folik asitli, hamileler için olan versiyonundan verdi. İnşallah işe yarar. Hayır yani ben anlamıyorum güneşlensek leke kalıyor, cilt kanseri riskimiz artıyor. Güneşlenmesek de d vitamini eksikliğimden muzdaribiz. Ne yapacağız?

Ferro sanol u 4 aydır kullanıyorum daha öncesindede devıt 3 damla ve dodex iğne kullandım ancaa en alt sınıra geldi. Besinlerden almaya çalış canım

Bebek sağlıklı olması için d vitamin şart çocuk kanserlerdeki artış bundan ama daha önemlisi evde kesinlikle WiFi olmasın, DNA 'ya zarar veriyor özellikle gebeliğin ilk aylarında,
Kolsuz, bacaksız bebekler gibi çok tehlikeli ayrıca mikro dalga fırınları evinize almayın

Tum dunyada evlerde hatta hastanelerde bile mamalar dahil herdey mikrodalga firinlarda isitiliyor. Ayrica sokakta bile wifi aglari var artik. Cok yakininda tutmayin yeter

Benim de d değerim düşük.Multivitamin alıyorum bir de bir aydır sprey kullanıyorum.Test yaptırdım değerim 20 den 17 ye düşmüş.Sıcak havalarda dışarı da çıkamıyorum.Doktorla konuşucam daha etkili birşey varsa versin.

HAHA yok artık ya abartmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…