- 20 Temmuz 2016
- 100
- 13
- 48
- 27
- Konu Sahibi Gizemli213
15 haftalık hamileyim kardeşim sol kasıgıma ayak dirsegiyle yanlışlıkla vurdu çok az bir acı duydum bebegime bir şey olur mu lütfen yardım edin endişe içindeyim 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de abim düşüm tehlikem varken belime vurmuştu şaka yaptı ama çok şükür bişey olmadı için rahat olsun ama bi acile git istersen korkmaktansa kafan rahat olsun15 haftalık hamileyim kardeşim sol kasıgıma ayak dirsegiyle yanlışlıkla vurdu çok az bir acı duydum bebegime bir şey olur mu lütfen yardım edin endişe içindeyim 8
Özel değil canım çamaşır asmistim boş sepet elindeydi. Önümü göremedim sepet koltuğa vurdu bende sepete vurunca. Ani bi açı oldu ama çok şükür bisey Yok.Özel degilse senin başına ne gelmişti
Özel değil canım çamaşır asmistim boş sepet elindeydi. Önümü göremedim sepet koltuğa vurdu bende sepete vurunca. Ani bi açı oldu ama çok şükür bisey Yok.
O nasıl şaka Allah korumuş↑
15 haftalık hamileyim kardeşim sol kasıgıma ayak dirsegiyle yanlışlıkla vurdu çok az bir acı duydum bebegime bir şey olur mu lütfen yardım edin endişe içindeyim 8
Benim de abim düşüm tehlikem varken belime vurmuştu şaka yaptı ama çok şükür bişey olmadı için rahat olsun ama bi acile git istersen korkmaktansa kafan rahat olsun. Teşekkürler içimi rahatlattın yarın sabah kontrole gidecegim inşallah
Anladım teşekkür ederim ama dedigim gibi agrım falan kanamam olmadıgı için endişem geçtiYa bebeginiz daha cok kucuk ve karninizda cok su oldugu icinde bebegin zarar görme olasiligi düsük ama tabiki insan hamileyken neler kuruyoracile gidin bi iciniz rahat etsin
İçimi rahatlattın teşekkürlerBebek korunmasz degil meraketme sivi icinde
13 haftalıkken kontrole gittim doktor göremedi 3 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi pazartesi kontrole gidecegim inşallah o zaman gösterir sen kız mı erkek mi istiyorsunKiz mi erekek mii?? Bn de bi 15 haftalik olsam die bekliormm:)) 9 heni btti su 3ayligi doldursam die bakiorm wallaa
Gönlünce olur inşallah ya :)Kiz olsun diorum da bide erkekse aip olur die kmseye bise demiorm ahahhah:))))