Hamilelikte dayanilmaz kasık agrısı ve bacak agrısı yasayanlar

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
Arkadaslar 32 haftalik hamileyim 27. Haftadan beri feci kasık agrim ve kramlarim var.Ama kasık agrısı hic gecmiyo.Gece sava veya sola dönemiyorum.Corabımi bile agridan egilip giyemiyorum.Bi kac gündür buna bacak agŕısı ve ayak agrısîda eklendi.Varmi yasayan boyle bisey.Normalmi bunlar. Erken dogum tehdidimi yada baska biseymi

Arkadaslar 32 haftalik hamileyim 27. Haftadan beri feci kasık agrim ve kramlarim var.Ama kasık agrısı hic gecmiyo.Gece sava veya sola dönemiyorum.Corabımi bile agridan egilip giyemiyorum.Bi kac gündür buna bacak agŕısı ve ayak agrısîda eklendi.Varmi yasayan boyle bisey.Normalmi bunlar. Erken dogum tehdidimi yada baska biseymi

Ayni sıkıntılar bendede var, neyin nesi bende merak ediyorum..birde aşırı derecede çatı kemiğim ağrıyor..tecrübeli arkadaslar vardir umarim :/

Gaz sancısı onlar arkadaşlar bende de oluyor bebiş baskı yapınca bazen çok acıyor. Barsaklar iyice dar alana tıkıştırılmış gibi şu anda ve bu yüzden gaz sancıları duyuyoruz ve genelde kasıklarda oluyor. Bacak ve ayak ağrısı da ödemden ayakta durmaktan olabilir. Bende ayaklarımı çok salladıysam aşağıya, uzatarak oturmadıysam ve ayakta uzun zaman kaldıysam ağrılarım oluyor. Yine de doktora söylemekte fayda var ama zaten erken doğum riski olsaydı doktor ultrasonda, nst de falan anlardı. Karındaki kasılmalar da bende kasık ve bel ağrısıyla bşrlikte geliyor, o da normal....

X