- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34

Şimdi sen panik olursun patlayan kafa sendromu diyince ama panik olma bu adı vermelerinin nedeni duyduğumuz o gürültü (davul,kapı çarpması vs.)yüzünden bu adı vermişler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarra13 buldum netten sendromun adı huzursuz beyin sendromu /kafa patlaması sendromu olarak geçiyor tek tedavisi beyni huzursuzluklardan uzak tutmak adından da anlaşıldığı gibi (tamda hormonlarımızın bizi ele geçirdiği bu dönemde normal bence o zaman bu durumlar bi çok arkadaşın dediği gibi )
Şimdi sen panik olursun patlayan kafa sendromu diyince ama panik olma bu adı vermelerinin nedeni duyduğumuz o gürültü (davul,kapı çarpması vs.)yüzünden bu adı vermişler
Huzursuz oldukça bu durum da devam ediyormuş canım kendini ferah tutmaya çalış olur mu?Her gözümü kapadığımda yeni bir maceraya atılıyorum cidden geçse bir an önce![]()
Huzursuz oldukça bu durum da devam ediyormuş canım kendini ferah tutmaya çalış olur mu?
Bende uyandıktan sonra diyordum aman alt tarafı ruya diye çünkü hamileliğin yarattığı o duygusal /hormonorel dalgalanmayı hissediyordum kendimdeUyumadan önce sıkıntı etmiyorum aslında alt tarafı rüya diye,ama uyanınca etkileyebiliyor![]()
Reglim tatile gelince adet geciktirici kullandım sanırım hormonlarımı hoplattım bir haftadır kan vahşet korku filmi rüyalar görüyorum. Dün hastamedeyim en üst kata çıkıyorum enfes bir manzara ama sonra geri çıkıyorum kapıdan elimde kuşbaşı ciğer gibi parçalar benimmiş onlar doğmayan bebeğimmiş sanırım (hamilelik gündemim yok) saçma sapan şeyler. Bugün korkumdan Taksim'e gidecektim gitmedim ölecek miyim diyerek.
Hormonlar kötü etkiliyor sanırım Bende bir sürü kötü rüya görüyorum böyle vurdulu kırdılı adam öldürmeli
Ben bebekle ilgili şeyler yada resmen korku filmi görüyorum korku filmi çok seyrederdim şimdi etkilenmemek için seyretmiyorum.gecenlerde de hamileyken o tarz filmler izlemeyin bebek etkilenir diye okudum.bazen korku filminin içindeyken birden hamile olduğumu hatırlıyorum karnımı tutuyorum çok garip şeyler görüyorumAdam öldürüyorum ya da bana zarar veriyorlar![]()