Hamilelikte demir eksikligi

Masumm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
243
44
13
31
Arakdaslar yeni hamileyim demirin düşük çıkmış demir kan bağlamam iyi sorun olur mu sizce aile hekimi olmaz dedi biri yüksek biri yüksek nasi cikmis falan dedi anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-06-11-20-13-052_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-02-06-11-20-13-052_com.android.chrome.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 301
Arakdaslar yeni hamileyim demirin düşük çıkmış demir kan bağlamam iyi sorun olur mu sizce aile hekimi olmaz dedi biri yüksek biri yüksek nasi cikmis falan dedi anlamadim
Ben sağlık ocağında tahlil yaptırdıktan sonra, özelde kadın doğuma gidiyorum takip için. Sağlık ocağındaki doktor, kadın doğum doktoruna sor, o daha uygun bir ilaç yazar demişti. Kadın Doğum Doktoru sonuçlara baktıktan sonra reçeteli ilaç yazmıştı. Benim de değerlerim düşüktü. Tardyferon isimli bir ilaç kullanıyorum.

Ben sağlık ocağında tahlil yaptırdıktan sonra, özelde kadın doğuma gidiyorum takip için. Sağlık ocağındaki doktor, kadın doğum doktoruna sor, o daha uygun bir ilaç yazar demişti. Kadın Doğum Doktoru sonuçlara baktıktan sonra reçeteli ilaç yazmıştı. Benim de değerlerim düşüktü. Tardyferon isimli bir ilaç kullanıyorum.
Artık randevum 12sinde aslında hep vardı ama hiç ilaç vermediler dikkat mi etmediler anlamaidm ben sormasam aile hekimi demiycekki demirin düşük

Ben söyledim, sağlık ocağında doktor gebe olunca detaylı tahlil istedi. Kontrolde de Kadın doğum doktoruma hatırlattım ben sağlık ocağında kan testi yaptırdım diye sistemden kontrol etti, sonrasında ilaç verdi. Ama her iki doktor da verilmesi gerekiyor dedi. Sadece ilk üç ay başlatmadı kadın doğum doktorum, mide bulantısı yapar diye. 2. Trimestere geçince sürekli her gün kullandım.

Back
X