Hamilelikte denize girenlerr... !!!

ebru2508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
91
0
36
Bursa
kızılar hamileliğinizde denize girdinizmi internette araştırdıgımda doğumu kolaylaştırdıgını ve en iyi spor oldugu yazıyor. sizlerden hamileliğinde denize girenler varmı ??

kızılar hamileliğinizde denize girdinizmi internette araştırdıgımda doğumu kolaylaştırdıgını ve en iyi spor oldugu yazıyor. sizlerden hamileliğinde denize girenler varmı ??

mrb. öncelikle bebişin hayırlı olsun bende hamile olduğumu yeni öğrendim.öğrndikten sonra iki defa denize girdim.biraz tedirgin de oldum açıkcası daha yeni olduğu için ama doğumu kolaylaştırdığını bende duymuştum

canım valla ben sezon açıldığından beri giriyorum ama çok sevdiğim halde suya dalmıyorum ani hareket yapmıyorum suda olmak nedense rahatlatıyor baya insanı evet en iyi spormuş doktorum önermişti bide antalyada yaşayınca malum ekime kadar rahat girerim

canım valla ben sezon açıldığından beri giriyorum ama çok sevdiğim halde suya dalmıyorum ani hareket yapmıyorum suda olmak nedense rahatlatıyor baya insanı evet en iyi spormuş doktorum önermişti bide antalyada yaşayınca malum ekime kadar rahat girerim

sizin antalyada yasıyor olmanız byük bir avantaj ne güzel deniz tertemiz bnm bulundugum yerdeki deniz pek temiz değil zaten burda girmeyi düşünmüyorum ege taraflarına gelmek istiyorum hem tatil maksatlı ama tedirginim

ben sordum doktoruma havuzu degil denizi tercih et hijyenine dikkat et yeterki dedi bizde tatile gitcez tek derdim yol malesef benim

ben de 2 gün sonra ege taraflarına gideceğim ve sabırsızlanıyorum denize girmek için..çok rahatlatıyor çünkü..ancak dalmamamız gerekiyor sanırım bizim.bir deağır hareketler yapmadan yüzebilirsiniz dedi doktorum..

Ben de Temmuz sonu gideceğim tatile kısmetse. Bu haftasonu kontrolüm var soracağım doktora da ama bir sorun olacağını sanmıyorum çok sıcakta kalıp kendimizi çok yormadığımız sürece. Bir de hijyen önemli tabi. Mümkün olduğunca ıslak mayoyla oturmamak lazım diye duymuştum. Bunların dışında yüzme hamilelere de öneriliyor diye biliyorum.

bende yeni ogrendim bugün keseyi gordum 4haftalık gebeyim bugun doktora sordum guneslenebilirmiyim denize girebilirmiyim diye,girebilrisin dedi ama mayon ıslak kalmasın yedek muhakkak bulundur dedi:)

Back
X