Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok küçükken gitmiştim hatırlıyorum evet dişe dokunur bi soğuğu var bebek için de iyi olmayabilir belki havuzda ılıtıp sokabilirsiniz. Ben didimde ilk hamileliğimde girmiştim ama suyu normaldi. Yüzmek çok iyi hamilelikte ama soğuk su sistit falan yapabilir zararlı olabilir.
Çok küçükken gitmiştim hatırlıyorum evet dişe dokunur bi soğuğu var bebek için de iyi olmayabilir belki havuzda ılıtıp sokabilirsiniz. Ben didimde ilk hamileliğimde girmiştim ama suyu normaldi. Yüzmek çok iyi hamilelikte ama soğuk su sistit falan yapabilir zararlı olabilir.
herhalde doktora bir sormak lazım teyzem hamileyken girip yüzerdi deniz iyi hamilelik için ama benim korkum Seferihisarın denizi çok soğuk yazın bile dudaklarım mosmor çıktığımı biliyorum denizden o yüzden cesaret edemedim soğuk olmadığı sürece yorulmadan yavaşça biraz yüzülebilir herhalde havuz olmaz o riskli diyorlar tatil yerine önemli suyun ılık olması lazım